Лайм

"Євробачення-2023": організатори назвали імена ведучих Нацвідбору

Українці вже встигли прокоментувати цю новину

У суботу, 17 грудня, у бомбосховищі пройде Національний відбір на "Євробачення 2023". Захід вестимуть Тімур Мірошниченко, співачка Злата Огнєвіч і солістка українського гурту Go-A Катерина Павленко.

Про це організатори повідомили в Instagram. Огнєвіч та Павленко представляли Україну на міжнародному конкурсі у минулому: Злата на "Євробаченні-2013" посіла третє місце, тоді як фронтвумен гурту Go_A Катерина Павленко разом зі своїм колективом виборола 5-ту позицію у 2021 році.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Крім того, цьогоріч Огнєвіч претендувала на місце судді на Нацвідборі, однак результати голосування були не на її користь. У кріслах журі у 2022 сидітимуть Джамала, Тарас Тополя та Юлія Саніна - саме їх хотіли бачити українці в цій ролі, про що свідчить голосування в "Дії".

Читайте також: Нацвідбір на "Євробачення-2023": з якими піснями та в якому порядку виступатимуть фіналісти.

Що стосується Тімура Мірошниченка, то він є незмінним коментатором міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", а минулого року замінив на Нацвідборі свого колегу Сергія Притулу.

"Буду рада зустрічі з вами", - прокоментувала допис "Суспільного" в соцмережах Злата Огнєвіч.

"Я не знаю, хто придумав таких ведучих, якщо чесно. Подивимося", "Катя! Це одна з найкращих новин, що ведучі будуть українські!", "Сумую за відборами спільно з СТБ - Притула ведучий, Данилко і Джа у суддях - то були часи", "Нічого собі, як круто!!!! Злата стане родзинкою", "Це найкраще, про що я могла дізнатись сьогодні", "Дуже круто! Радий буду бачити Злату і Катю на Нацвідборі", "Дуже крутий склад ведучих", - прокоментували новину українці.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, за право представляти Україну на міжнародному конкурсі у Ліверпулі змагатимуться 10 артистів: співак Moisei, гурт OY Sound System, співак DEMCHUK, співачка Jerry Heil, співачка FIINKA, співачка KRUTЬ, гурт Tember Blanche, співачка Angelina, дует 2TONE, гурт TVORCHI.

67-й Пісенний конкурс "Євробачення" від імені України прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення-2023 пройде на арені Liverpool 13 травня, а півфінали відбудуться 9 й 11 травня.

  • В "Дії" запустять голосування за представника України на "Євробачення-2023". Михайло Федоров пояснив таке рішення.
  • На "Євробаченні" кардинально змінили правила голосування.Тепер віддати свій голос за улюбленого артиста зможуть усі країни світу, а не лише ті, хто бере участь у заході. Але це не всі зміни. Детальніше -читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.