Лайм

60-річний Том Круз показав, як виконує смертельно небезпечні трюки для нового фільму

Для зйомок актору довелося пройти серйозну підготовку

Після проблемних зйомок та кількох перенесень релізу фільм "Місія нездійсненна 7" вийде на великі екрани у 2023 році. Щоб підігріти інтерес глядачів, Том Круз та студія Paramount Pictueres показали кілька запаморочливих трюків.

Відео, яке 60-річний актор опублікував у соцмережах, захоплює дух підготовкою небезпечної екшн-сцени. У ній Круз на мотоциклі з'їжджає з високої скелі і одразу ж пірнає у стрибок-політ із парашутом.

"Це, безумовно, найнебезпечніша річ, яку ми колись знімали", - говорить Круз у відео.

Читайте по темі: Ніякої комп'ютерної графіки: Том Круз переніс перевантаження у винищувачі заради фільму "Топ Ган: Меверік".

Постановники розповіли, що трюк готувався кілька років. Для цього Тому Крузу довелося відрепетирувати понад 500 стрибків із парашутом та 13 000 стрибків на мотокросі.

Читайте на тему: Під час зйомок "Місії нездійсненної" Том Круз екстрено посадив вертоліт у дворі простої англійки.

Фото: Paramount Pictures

Сценарист і режисер фільму Крістофера МакКуоррі розповів, що актор погодив "генеральний план" трюку з експертами у мотоциклетному спорті та бейсджампінгу. "Єдине, чого ви повинні уникати в такому випадку, - це серйозних травм або смерті", - пожартував тренер із бейсджампінгу Майлз Дашер.

Прем'єра бойовика "Місія нездійсненна: Розплата за смерть. Частина 1" відбудеться у кінотеатрах 14 липня 2023 року. У ньому Круз грає спеціального агента Ітана Ханта, Вінг Реймс - агента Лютера Стікелла, а Саймон Пегг - техніка Бенджі Данна. Також у фільмі знялися Ребекка Фергюсон та Ванесса Кірбі.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil