Лайм

Антидепресанти вже не радують: Слава Камінська поскаржилася на життя в Європі

Українська співачка зіткнулася з депресією

Слава Камінська після початку повномасштабної війни в Україні виїхала з дітьми та мамою до Нідерландів. Колишня учасниця гурту "НеАнгели" оформила у країні тимчасовий захист, але регулярно розповідає про проблеми, з якими стикається в Європі. Раніше співачка обурилася, що її сім'ю позбавили безкоштовного житла, а тепер поскаржилася на нудне життя за кордоном.

Українська артистка не приховує, що жити в Європі і нічого не робити – було її мрією, але вона зовсім не так уявляла безтурботне життя. У своєму Instagram Слава розповіла, що зіткнулася з депресією, проте вже знайшла спосіб підняти собі настрій.

Фото: instagram.com/babaslavka

Читайте також: Можу дозволити собі не працювати: Слава Камінська відповіла на хейт через життя за кордоном.

"Колись у мене була мрія - жити в Європі і нічого не робити. Але не так я собі звичайно це уявляла, - написала Камінська в дописі. - Сьогодні із сестрою та дітьми приїхали за новорічним настроєм до Німеччини. Антидепресанти вже не радують, вирішила періодично міняти картинку, раптом допоможе".

Фото: instagram.com/babaslavka

Співачка відвідала Дюсельдорф і зізналася, що місто на заході Німеччини її приємно здивувало. Слава планує приїхати сюди ще раз, але вже на кілька днів. Свій допис Камінська супроводила серією знімків із подорожі.

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників