Лайм

З’явилася хвороба: Ілона Гвоздьова розповіла, як стрес через війну вдарив по здоров’ю її чоловіка

Чоловік зіткнувся з випаданням волосся

Кожен українець в умовах російської агресії проти нашої країни переживає стрес, який може негативно впливати на здоров'я та викликати різні захворювання. Українська журналістка та блогерка Раміна Есхакзай через війну зіткнулася з проблемою акне, а у чоловіка Ілони Гвоздьової, бізнесмена Івана Хом'ячука, діагностували алопецію.

Про хворобу чоловіка хореограф розповіла в Instagram-"історіях", відповідаючи на запитання підписників. Шанувальники танцівниці помітили, що брови її чоловіка сильно порідшали, і вирішили поцікавитися причинами. "Що у чоловіка з бровами?", - запитав один із фоловерів.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Цей рік сильно вдарив по здоров'ю чоловіка і з'явилася хвороба - алопеція. Намагаємося боротися і проходимо обстеження поки що. Імунітет чоловіка вирішив, що волосся на обличчі - це зайва річ, і намагається від них звільнитися", - написала Ілона.

Читайте також: Ілона Гвоздьова показала, що російські окупанти зробили з улюбленою машиною її чоловіка.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Алопеція (облисіння) - це аутоімунний розлад, що призводить до неконтрольованого випадання волосся. Одним із факторів, які провокують патологію, є психологічні проблеми: часті стреси, депресії, синдром хронічної втоми.

Ілона Гвоздьова та Іван Хом'ячук разом уже 13 років, 8 з яких – у шлюбі. Пара виховує двох дітей: дочку Валерію та сина Домініка. На початку повномасштабного вторгнення Росії хореограф вивезла дітей до Італії, але вже за два місяці повернулася додому - танцівниця не витримала розлуки з чоловіком.

  • Після повернення в Україну переможниця 5 сезону шоу "Танці з зірками" повінчалася із чоловіком. Кадрами з таїнства Ілона поділилася в Instagram.
  • Читайте також на theLime, як після початку повномасштабної війни Ілона Гвоздьова спілкується з родичами з Криму.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни