Лайм

Христос народився: як Зеленська, Осадча, Нікітюк та інші зірки привітали українців з Різдвом

Багато знаменитостей показали святкування в родинному колі

7 січня багато українців святкують Різдво Христове за юліанським календарем, і зірки - не виняток. Ще у Святвечір багато хто з них показали, як зустрічають свято в колі сім'ї та друзів, а також поділилися теплими привітаннями.

Олена Зеленська

Перша леді України, на відміну від чоловіка, була небагатослівною. "З Різдвом усіх, хто святкує сьогодні", - написала вона і опублікувала фотографію у чорній сукні-вишиванці із золотистими квітами на рукавах. Своє головне привітання для українців Зеленська опублікувала у День святого Миколая.

Читайте по темі: Свято згоди та єднання сім'ї: Зеленський привітав українців з Різдвом Христовим.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Родина телеведучих відсвяткувала Різдво у компанії трьох дітей – молодших Івана та Данила і старшого сина Осадчої Іллі.

"З Різдвом усіх, хто святкує сьогодні. Сьогодні за одним столом у Святвечір молимося за мир, за злагоду та перемогу. Наша сім'я цього року відзначає дві дати і поступово переходимо на святкування 24 грудня, як і більшість українців. З Різдвом, рідні" , - написала Катя Осадча.

Фото: https://www.instagram.com/kosadcha/

Юрій Горбунов також показав святковий стіл із 12 пісними стравами та дідухом. "Христос Народився!! Смачної усім куті!! Нехай Боже Благословення принесе нашій країні Перемогу та спокійні, тихі сімейні вечори! З Різдвом!" – написав він.

Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

Фото: https://www.instagram.com/gorbunovyuriy/

Леся Нікітюк

Телеведуча зустріла Різдво з традиційною колядою та у національному костюмі. "Святий вечір на Франківщині. Косів. Зустрічаємо першу зірку. Христос Народжується! Славімо Його", - написала Нікітюк.

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Лілія Ребрик

Телеведуча та актриса зустріла Різдво за сімейним столом вдома у батьків.

"Такі дні дуже потрібні: коли разом попри все і незважаючи ні на що. Коли ніби відключаєш думки, ставиш усе на паузу і зовсім небагато, але все ж таки розслабляєшся. Коли хоча б раз на рік, але обов'язково в січні, на Різдво, їдеш до своїх. Коли почуваєшся вдома, поряд з мамою і татом - як колись давно в дитинстві, - написала вона - Традиції навіки зі мною, сімейні цінності та спогади. Це те, що дає сили вистояти в цей час і не просто вистояти, а рухатися і йти далі. Найдорожче та найцінніше. З Різдвом тих, хто відзначає сьогодні. Нехай ваші сім'ї завжди будуть поряд!"

Читайте по темі: З Різдвом Христовим: alyona alyona привітала українців та розповіла про сімейну традицію свята.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

Група "Антитіла"

Тарас Тополя та гурт "Антитіла" привітали українців з Різдвом Христовим виконанням старовинної колядки "Небо і Земля".

"Вітаємо всіх українців, які сьогодні збираються за сімейним столом, дотримуючись наших давніх традицій з нагоди Різдва Христового, - йдеться у публікації музикантів. - Дякую всім українцям, які цього року Святвечір зустрічають на передовій та стримують ворога на всій лінії фронту. Слава ЗСУ! Згадуємо всіх, хто поклав своє життя за наш мир, спокій і безпеку... І загадуємо, щоб наступне Різдво ми всі зустріли в теплих сімейних колах та рідних домівках, в Україні! І так обов'язково буде! І традиційно – колядуємо! Це те, що ідентифікує націю і нашу культуру і те, що ворог у нас не відбере".

Одна з найдавніших українських колядок – "Небо і Земля".

Христос родився, Бог воплотився,
Ангели співають, царіє вітають,
Поклін віддають, пастиріє грають,
"Чудо, чудо!" - повідають.


Переглянути цей допис до Instagram

Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Тіна Кароль

Також своїми вітаннями з Різдвом поділилася Тіна Кароль, яка свято зустріла з мамою. Співачка показала традиційні пісні страви – кутю, вареники, рибу. "Мамин стіл. З Різдвом, непохитна нянько", - написала вона.

Потап

"Вітаю з Різдвом українців, які безстрашно борються за цінності незалежності та національної самостійності в складних умовах війни. Особисто думаю про вас і поспішаю привітати всіх з нагоди. Давайте сподіватися, що майбутнє Різдво завдяки вашим зусиллям буде Мирним!" – написав артист.

Читайте по темі: У кожного з нас свої завдання: на тлі чуток про розлучення Каменських розповіла про стосунки з Потапом.

Фото: https://www.instagram.com/realpotap/

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита