Лайм

Принц Гаррі назвав дружину батька небезпечною і звинуватив у витоку сімейних секретів

Скандали всередині королівської родини обростають подробицями

Напередодні виходу мемуарів "Spare" ("Запасний") принц Гаррі дав два інтерв'ю каналам ITV і CBS, в яких продовжив ділитися скандальними подробицями життя королівської родини. Переказуємо, які відвертості озвучив син короля Великої Британії журналістам.

У програмі "60 Minutes Sunday" на каналі CBS принц Гаррі звинуватив свою мачуху Каміллу у витоку історій про королівську родину. Королева-консорт нібито ділилася з британськими ЗМІ секретами, щоби реабілітувати свій імідж "розлучниці".

Читайте по темі: Отримав травму спини: принц Гаррі заявив, що Вільям напав на нього через Меган Маркл.

Фото: Getty Images

Принц Гаррі сказав, що спочатку вони з братом були проти весілля Чарльза та Камілли. "Ми думали, що це принесе більше шкоди, ніж користі, і якщо він зараз зі своєю обраницею, цього достатньо", - зізнався він.

Зрештою Гаррі та Вільям погодилися на шлюб: "Ми хотіли, щоб він був щасливий. І ми бачили, який він щасливий разом із нею".

Проте герцог Сассекський додав, що Камілла "небезпечна". Свого часу преса назвала її "злодійкою" за роль у розлученні принца Чарльза і принцеси Діани. Щоб "реабілітувати свій імідж", Камілла пішла на угоду із жовтою пресою.

"Зв'язки, які вона налагоджувала в британській пресі, зробили її небезпечною. Була відкрита готовність з обох сторін до обміну інформацією. І з сім'єю, побудованою на ієрархії, і з нею, на шляху до статусу королеви-консорта", — сказав принц Гаррі.

Читайте по темі: Чому весілля принца Чарльза та принцеси Діани називали однією з найбільш лицемірних подій.

Фото: Getty Images

Більше того, у своїх мемуарах Гаррі написав, що його "принесли в жертву" на "особистому PR-вівтарі" Камілли.

Камілла вийшла заміж за принца Чарльза у 2005 році, через 8 років після смерті принцеси Діани у ДТП. Вони мали романтичні стосунки протягом десятиліть, і Діана одного разу назвала Каміллу "третьою людиною" у їхньому з Чарльзом шлюбі.

Фото: Getty Images

"Найсумніше, що деякі члени моєї родини і люди, які на них працюють, замішані в цьому конфлікті", - сказав принц Гаррі про свої скандали та судові битви з британськими таблоїдами.

Він заявив, що "витік" секретів із "королівських джерел" у пресу не є випадковими: це палац спеціально інформує ЗМІ, але замітає сліди і не називає імен.

"Деякі з найогидніших, найжахливіших речей були сказані про мене і мою дружину за повного потурання палацу, тому що це виходило з палацу. Журналістів буквально годували цими історіями, і вони ніколи не приїжджали до нас, ніколи не ставили запитань іншій стороні", - висловився Гаррі

Назва мемуарів "Запасний" є відсиланням до виразу "запасний спадкоємець". Так аристократи обгрунтовували необхідності мати другу дитину "про всяк випадок", щоб передати титул. Гаррі був наступним у черзі на британський престол після Вільяма, допоки не народилися діти Вільяма — тепер він п'ятий у лінії престолонаслідування.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували