Лайм

Померла Ліза Марі Преслі - єдиній дочці Елвіса було 54 роки

Знаменитість не вдалося врятувати після зупинки серця

Померла Ліза Марі Преслі - американська співачка, єдина дочка Елвіса Преслі, колишня дружина Майкла Джексона та Ніколаса Кейджа. Про смерть жінки у віці 54 років повідомила її мати Прісцила Преслі, пише Page Six.

"З важким серцем я маю поділитися жахливою новиною про те, що моя прекрасна дочка Ліза Марі покинула нас, - заявила Прісцила. - Вона була найпалкішою, найсильнішою і найбільш люблячою жінкою, яку я знала".

Ліза Марі Преслі за 2 дні до смерті на церемонії вручення премії "Золотий глобус-2023" Фото: Getty Images

За даними TMZ, 12 січня доньку Елвіса Преслі доправили до лікарні Вест-Хіллз у Каліфорнії після зупинки серця. Лікарям вдалося реанімувати Лізу Марію, після чого її ввели в медикаментозну кому. Стан жінки був критичним, перед смертю її серце зупинялося ще кілька разів.

Офіційну причину смерті буде встановлено пізніше, але джерела повідомили Page Six, що вдома у Преслі "не було жодних наркотиків".

Читайте по темі: Легендарний рок-гітарист Джефф Бек помер у віці 78 років.

Фото: Getty Images

Ліза Марі, здавалося, була здоровою всього кілька днів назад. Вона відвідала "Золотий глобус-2023" року разом зі своєю матір'ю, щоб підтримати Остіна Батлера - актора, який отримав нагороду за найкращу роль у драмі "Елвіс" База Лурмана. Співачка розплакалася, коли 31-річний Батлер сказав під час своєї промови: "Ліза Марі, Прісцила, я люблю вас назавжди".

Шанувальники зауважили, що Ліза Марі здавалася нестійкою на церемонії вручення "Золотих глобусів". TMZ повідомляє, що у день заходу Преслі скаржилася на біль у животі.

Фото: Getty Images

Ліза Марі народилася в Мемфісі, штат Теннесі, 1968 року. Вона була єдиною дитиною Елвіса та Прісцили Преслі. Як і її легендарний батько, Ліза Марі пристрасно любила музику і за своє життя випустила три альбоми. Також вона керувала Благодійним фондом Елвіса Преслі після смерті батька.

Читайте по темі: "Елвіс" у будівлі: яким вийшов біографічний фільм про короля рок-н-ролу.

Фото: Getty Images

Зірка була одружена чотири рази, у тому числі з Майклом Джексоном і Ніколасом Кейджем. У неї було четверо дітей: двоє від першого чоловіка Денні Кіо (Райлі та Бенджамін) та двоє від четвертого Майкла Локвуда (Харпер та Фінлі).

Ліза Марі Преслі з дітьми напередодні самогубства сина Бенджаміна Фото: https://www.instagram.com/lisampresley/

Старший син Лізи-Марі Бендажмін покінчив життя самогубством у 2020 році у віці 27 років. Дочкою Лізи-Марі Преслі є відома актриса Райлі Кіо ("Супер Майк", "Божевільний Макс: Дорога люті", "Удача Лохана", "Будинок, який побудував Джек", "Диявол завжди тут", "Винний").

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків