Лайм

Точно як мій колишній: Оля Цибульська з гумором прокоментувала відставку Арестовича

Реакція шанувальників артистки виявилася неоднозначною

Звільнення Олексія Арестовича з Офісу президента активно обговорюють у мережі, і українські зірки не виключення. Свою думку з цього приводу вже висловив телеведучий Григорій Решетнік, а тепер ситуацію прокоментувала співачка Оля Цибульська.

У своєму блозі в Instagram виконавиця опублікувала ролик, у якому пожартувала про відставку позаштатного радника. Вона порівняла Арестовича зі своїм колишнім: "Арестович точно як мій колишній. Спочатку наробив х*рні, потім типу перший порвав стосунки, а за місяць вдасть, що винні всі окрім нього".

У коментарях під відео думки користувачів мережі розділилися: одні погодилися із позицією артистки та похвалили її за креативність, інші ж, навпаки, заявили, що "не варто підіймати хайп на цій темі".

Читайте також: Український вчений пояснив секрет популярності Арестовича - вся справа у голосі.

"Ніколи не подобалося слухати його голос, він мене завжди дратував", "Вже написав заяву на звільнення. Цікаво, дійсно звільниться чи просто показуха?", "За рахунок іншої людини підняти рейтинг… Олю, як так?!", "Оля просто висловила думку більшості. Не розумію, за які заслуги люди ще захищають його?", "Зовсім не смішно, навпаки, гидко, що ви робите собі хайп за рахунок іншої людини! Забули як Арестович врятував людей на початку війни, щоб не з’їхали з глузду від жахливої правди? Людина публічно визнала свою помилку і вибачилась… Крім того, війна не закінчилась, а ми вже розводимо ср*чі між собою на радість ворогу", "Не дуже доречний жарт", "А я так жодного разу його й не послухала! З першого дня війни його так було багато, що це викликало відразу!", "Оля, не треба так... Кожен має право на помилку, але не кожен може визнати її", "Всі ми робимо помилки, ми прості смертні", "Так...Трішки переграв свою роль", - висловилися люди з цього приводу.

Фото: facebook.com/alexey.arestovich

Нагадаємо, про звільнення з ОП за власним бажанням Арестович заявив після "принципової помилки". 14 січня, після російського ракетного удару по будинку у Дніпрі, внаслідок якого загинули вже більше 40 людей, політик сказав, що ракету Х-22 збили українські сили ППО, внаслідок чого вона впала на житловий будинок. Слова Арестовича викликали обурення в соціальних мережах та заклики до ОП звільнити його з посади.

  • Як на скандальну заяву Арестовича відреагували у Повітряних Силах ЗСУ – читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтесь про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil