RU  UA

Дізнатися

Росіянка на "Міс Всесвіт" Анна Ліннікова поскаржилася на булінг через війну в Україні

Війну у нашій країні дівчина назвала "ситуацією, яка не під її контролем"

Росіянка Анна Ліннікова, участь якої у "Міс Всесвіт-2022" висміяли в мережі, поскаржилася на хейт в мережі. У якості "доказу" громадянка країни-окупанта показала ролик з TikTok, де її зобразили на тлі руїн України, і наголосила, що "людям має бути соромно за булінг".

Вторгнення Росії в нашу країну Ліннікова назвала "ситуацією, що не під її контролем". Також вона додала, що "поширення в мережі ненависних повідомлень нічого не змінить". Відповідну заяву росіянка зробила у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/anna__linnikova

"Людям має бути соромно булити 22-річну з приводу ситуації, яка не під її контролем. Публікація ненависних повідомлень та відео не змінять нічого. Я поскаржилася на кожний пост і закликаю вас робити те саме. Дякую за підтримку та розуміння", – написала громадянка РФ.

Читайте також: Огидно: українська делегація розповіла про поведінку росіянки на конкурсі "Міс Всесвіт-2022".

Крім того, російська модель показала скриншоти повідомлень, які вона нібито отримує від українців. Вони пишуть, що їм соромно за негідну поведінку своїх "співгромадян" і наголошують, що Ліннікова не має ніякого відношення до того, що Путін напав на Україну. На це Анна відповідає: "Є в цьому світі світло та добро".

Фото: instagram.com/anna__linnikova

Фото: instagram.com/anna__linnikova

Нагадаємо, незважаючи на злочини країни-окупанта, а також всупереч протестам України, росіянці Анні Лінніковій дали візу до США і допустили до змагань. Представниця РФ не увійшла до топ-16 фіналісток на міжнародному конкурсі краси.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнозы букмекеров о победителе Евровидения-2024 - аlyona аlyona и Jerry Heil оказались на третьем месте с вероятностью 13% - таблица

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк с женой Дашей Хлистун и двумя детьми живет в Канаде – мужчина говорил, что хотел стать пилотом f-16 в Украине

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Солист группы NAHABA Андрей Науменко полгода служит в Воздушных силах - исполнитель рассказал об обучении и профессии, которую освоил