RU  UA

Дізнатися

Співачка Луна відповіла колишньому чоловікові Юрію Бардашу на звинувачення в нацизмі

Артистка вирішила зробити публічну заяву

Українська виконавиця Луна, перша дружина українського продюсера Юрія Бардаша, прокоментувала слова свого ексобранця про те, що вона "нацистка", а їхній спільний 11-річний син – "малолітка, який нічого не тямить". Артистка у відповідь заявила, що їй байдуже до подібних безглуздих висловів колишнього.

Про це співачка написала у своєму блозі в Instagram. Роз’яснити ситуацію вона вирішила після повідомлень підписників, які прокоментували нове інтерв’ю пропагандиста Лілії Абрамовій. "У мене був перший шлюб у повній нелюбові, тому моє серце стресостійке. Ми не спілкуємося взагалі. Я пишу: "Валіть звідти. Це на тобі стреси дитини. На твоїй упоротій патріотичності українській". Я пам'ятаю, як вона: "Я слов'янська принцеса". Ну так і де ти слов'янська принцеса, якщо ти – українська нацистка. Син – малолітка, який нічого не розуміє, але вже він малює малюнки з Путіним похабні", - заявив Бардаш.

Фото: instagram.com/kri_luna

"Багато хто пише мені з приводу цієї істоти. Ось додала скрін, щоб ви не турбувались про наше із сином ставлення до цього явища. Кажуть, що воно називає мене "українською нацисткою". Я плюсую цю ідею, такий хайп мені більше до вподоби, аніж хибні звинувачення у проросійській позиції", – висловилася про цю ситуацію Луна.

Читайте на тему: Добре, що не в батька: син скандального Юрія Бардаша виступив із патріотичним віршем.

Крім того, у діалозі з однією з підписниць виконавиця зізналася, що їй з сином лише краще, що Юрій виїхав до Москви: "Співчувати треба було б, якби воно залишилося в Україні. А так ми тільки раді, що воно далеко і не турбує Жоріка".

Співачка Луна з синомФото: instagram.com/kri_luna

Нагадаємо, Луна (справжнє ім’я – Христина) вийшла заміж за Юрія Бардаша у 2012 році. Того ж року у пари народився син Георгій. Хлопчик з’явився на світ у Лос-Анджелесі, де на той момент мешкали закохані. У червні 2018 року продюсер заявив у соціальних мережах про подружню зраду Христини з Олександром Волощуком, її саунд-продюсером та співпродюсером, однак зізнався й у своїх багатьох зрадах. Через деякий час Луна в Instagram оголосила про що розлучається з Юрієм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним