Лайм

Співзасновник модного дому Valentino засудив злочини РФ: він показав фото зруйнованої в Дніпрі кухні

"Сором через війну і сором усім, хто її почав"

Італійський бізнесмен та співзасновник модного дому Valentino Джанкарло Джамметті прокоментував трагедію у Дніпрі, що сталася 14 січня внаслідок влучання в житловий будинок російської ракети. Чоловік оприлюднив у соціальних мережах фото зруйнованої жовтої кухні та засудив Росію, яка розпочала війну в Україні.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці знаменитості в Instagram. У підписі до моторошного кадру він зазначив наступне: "Сором через війну і сором всім, хто її почав". Також Джамметті вказав кількість загиблих дітей і дорослих і додав хештег, в якому написав, що цей теракт є величезним соромом для РФ.

Фото: instagram.com/giancarlogiammetti

У коментарях під постом українці висловили слова подяки чоловікові, зазначивши, що публічна думка лідерів в інформаційному полі є дуже важливою:

"Скоріше б мир", "Дякую за те, що стежите за подіями в Україні. Це так важливо для нас", "Дякую за підтримку, я добре знаю Дніпро, цю вулицю та цей будинок... Ми українці й ми ніколи не здаємось, ніколи".

Читайте також: У момент удару відзначала своє 19-річчя: фото та історія постраждалої у Дніпрі переселенки.

"Так. Абсолютно. Це сором", "У росіян немає сорому, не розраховуйте на це. Дуже сумно, що найбільшу ціну платять невинні і беззахисні", "Ми повинні продовжувати допомагати цій героїчній нації, ми не можемо залишити їх, допомагаючи біженцям або жертвуючи надійним фондам", "Не можу зрозуміти, чому ми не зупинимо це", - написали користувачі мережі з інших країн.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару Росії по багатоповерхівці у Дніпрі загинуло 46 людей, з яких 5 дітей. 11 осіб ще не впізнано, стільки ж вважаються зниклими безвісти. Близько 80 осіб отримали поранення.

Джанкарло ДжамметтіФото: Getty Images

Джанкарло Джамметті - італійський бізнесмен, партнер знаменитого італійського дизайнера Валентино Гаравані та співзасновник модного дому Valentino. У 1989 році разом з Валентино створив Академію Валентино, виставковий простір культури та мистецтва,який розташований неподалік від магазину Valentino в Римі.

У 1998 році бренд Valentino був проданий італійському конгломерату HDP, а пізніше групі Marzotto.

У Instagram за Джамметті стежить 507 тисяч підписників. Він особисто знайомий з багатьма знаменитостями світового рівня: Дженніфер Лопес, Софією Вергарою, Вікторією Бекхем, Карлою Бруні.

  • Нещодавно американський кінорежисер, сценарист та продюсер Мартін Скорсезе захопився силою духу українців у потужному зверненні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита