Лайм

Єдина лишилася без пари: Саша Мудра розповіла про участь у литовському реаліті-шоу про кохання

Дівчина поділилася відвертими деталями

Фіналістка романтичного реаліті "Холостяк-12" Саша Мудра брала участь не лише в українській версії проекту – дівчина також пробувала знайти кохання у литовському шоу під назвою "Кохання без кордонів". У соціальних мережах вона розповіла, як потрапила на кастинг та чи не шкодує про участь.

"Мені несподівано зателефонувала одна журналістка. Сказала, що знайшла мою сторінку на Facebook і її дуже цікавить моя персона у якості учасниці в реаліті шоу про кохання. На той момент моє серце було вільне, а планів на літо ще не було… У мене взагалі рідко є якийсь план. Вона запросила мене на кастинг і я погодилася", - написала дівчина у Instagram-stories.

Фото: instagram.com/stories/sasha_wise28

"Кастинг я пройшла. Проект проходив у Литві протягом місяця, - продовжила ділитися вона. - Це був мій перший досвід під прицілом камер 24 на 7. Спочатку було дискомфортно, але ми втягнулися".

Читайте також: Він полив мене брудом: Саша Мудра розповіла, чому розчарувалася в Алексі Топольському.

Фото: instagram.com/stories/sasha_wise28

Мудра зізналася, що була однією з тих учасниць, кому не вистачило пари. Аналогічна ситуація відбулася і з литовцем, який теж брав участь в зніманнях. Однак Саша не засмутилася, що залишилася сама, аргументувавши це заявою, що "краще бути одною, ніж із недоробкою".

"Було 8 українок і скількись там литовців, точно не пам’ятаю, бо щодня приходив новий, а когось зі старих нам дівчаток треба було відправляти додому. Було прикольно… Але особисто для мене цей проект закінчився нічим. Я єдина, хто залишилась без пари (ще литовець теж), але краще бути одною, ніж із недоробкою. Тому це був класний досвід”, - зазначила українка.

Нагадаємо, Саша Мудра – фіналістка романтичного реаліті "Холостяк-12". У фіналі шоу головний герой Алекс Топольський обрав не її, а 25-річну модель з Києва Катерину Лозовицьку.

Фото: instagram.com/sasha_wise28

Після закінчення шоу Мудрій все ж вдалося побудувати стосунки з чоловіком – зараз вона зустрічається із американцем, який старший за неї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа