Лайм

"Холостяк" Топольський відповів на чутки, що не має успішного бізнесу і працює ріелтором на Балі

Чоловік прокоментував звинувачення дівчат

Після виходу в ефір 12-го сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський зіткнувся з критикою в соцмережах і навіть хейтом, а учасниці реаліті перестали приховувати своє розчарування у героєві. Деякі дівчата засумнівалися в тому, що чоловік володіє власною компанією, і не виключають того, що його успішний бізнес у США – вигадка.

У новому інтерв'ю Оліцькій Алекс прокоментував ці чутки, зокрема слова Юлі "Медузи", яка заявила, що Топольський не власник великого бізнесу в Америці, а лише простий ріелтор у фірмі якоїсь жінки.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"Абсолютно розумію об'єктивно, чому кожна дівчина робить проти мене якісь речі, коментар чи ще щось. Ось прийшла на проект, все класно розвивається, але в якийсь момент говорю на всю країну, що "ні". Зачеплена гордість, самолюбство, тому, коли потім є можливість щось сказати – чому ні, я розумію", – сказав Алекс.

Читайте також: Бабусі біля під'їзду: Алекс Топольський відповів на критику після шоу "Холостяк".

Щодо самих звинувачень, то, за словами Топольського, він ніколи не працював ріелтором. І всіх, кому цікава тема його бізнесу, "направив" у своїй телеграм-канал, де він опублікував свою податкову декларацію за 2020 рік. Тоді була кульмінація його бізнесу, разом із партнером вони мали в оренді та суборенді 55 апартаментів у Майамі та Лос-Анджелесі.

"Це не купівля, але це великий бізнес, де у нас був річний оборот у 4 млн доларів. Маржа - 50%. Це нормальний, стабільний хороший бізнес. Ріелтором я в житті не був, звідки ця інформація? Звідки вона це знає? Навіщо вигадує, навіщо це?!", - обурився Холостяк.

На запитання журналістки, скільки він нині заробляє, Алекс відповів, що до пандемії коронавірусу дохід був удвічі більшим, аніж зараз. Наразі він має 25 апартаментів Лос-Анджелесі та 3 вілли на Балі, куди Топольський переїхав через деякий час після зйомок "Холостяка".

"До Covid-19 заробляв 50-65 тисяч доларів на місяць, зараз це 20-25 тисяч", - наголосив він.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Читайте також: Ініціатором був я: Алекс Топольський озвучив свою версію розриву з Катею Лозовицькою .

Алекс Топольський також розповів, чому він не повернувся до Америки після реаліті, де багато років жив та будував свій бізнес. Хейтери закидають, що життя в США дорожче, тому чоловік вирушив на Балі.

"Ні, не в цьому причина, - відповів Холостяк. - Я в Майамі прожив, це класне місто для створення компаній, для заробітку, але для створення сім'ї, створення дружніх відносин у цьому плані я це місто не полюбив. Місто постійних вечірок, місце дуже поверхове, там взагалі немає якоїсь глибини... Воно як Лас-Вегас: приїхали, потусили. Я завжди хотів приїхати на Балі, подивитися, відчути цю атмосферу ще з дитинства".

За словами Алекса, спочатку він приїхав на два місяці, але острівна атмосфера його настільки вразила, що вирішив залишитися там на невизначений термін.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ