Лайм

Ініціатором був я: Алекс Топольський озвучив свою версію розриву з Катею Лозовицькою

Герой відповів на слова переможниці

У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" Катя Лозовицька розповіла, що вони з Алексом Топольським розійшлися за її ініціативи. Після виходу програми в ефір переможниця 12 сезону написала допис, в якому докладно описала, чого їй не вистачало у стосунках із головним героєм. Бізнесмен відреагував на публікацію колишньої обраниці та назвав свою версію розриву.

"По-перше, кожен чоловік, щоб побудувати стосунки зі зрілою жінкою, має сам стати зрілим. По-друге, знати, хто він, що йому потрібно від життя та від партнера, які цінності має та які шукає у жінці. У наших стосунках з Алексом, на жаль, залицянь вимагав до себе він. Похвали, подарунків, вчинків, слів захоплення... У моєму розумінні - це має місце бути тоді, коли чоловік щось для цього зробив, а не просто народився", - написала модель в Instagram.

Читайте також: Завчені способи зваблення: психолог прокоментувала поведінку "Холостяка" Топольського.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Катя розповіла, що у стосунках з Алексом їй не вистачало турботи, уваги, романтики, пристрасті та спільних емоцій.

"Я хотіла мати надійне плече поруч, щоб мене цінували, чули і розуміли. Хотіла, щоб про мене піклувались, коли захворіла. Хотіла отримати квіти, хоч раз. Хотіла більше часу разом. Хотіла нових спільних емоцій. Хотіла разом кудись поїхати, а не отримувати відмову на дві мої пропозиції. Хотіла, щоб цікавився моїм життям і елементарно пам’ятав, в якому місті на зйомках я знаходжусь. Хотіла романтики і пристрасті. Але певно, що таке для Алекса можливе лише під прицілом камер", - зазначила Лозовицька.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Дівчина зізналася, що якоїсь миті вона зрозуміла, що поряд з нею не той чоловік, у якого вона закохалася на шоу "Холостяк".

"Де той Алекс з проєкту? Де ж той принц? Де всі цінності? Хто це і чому ми взагалі разом? З цими думками, після його чергового (не ділом, а словом) запрошення з ним на Балі, я сказала, що нам треба поговорити", - написала вона.

"Думав він про Мудру чи не думав - суті не змінює. Ми не в підлітковому віці. Він доросла людина, яка зробила свій вибір. Який на всю країну сказав, що в його серці відгукнулося моє ім'я. Який розумів, що саме зі мною йде в щось більш серйозне та доросле", - наголосила Катерина.

Читайте також: Він полив мене брудом: Саша Мудра розповіла, чому розчарувалася в Алексі Топольському.

Водночас Катя вдячна Алексу за їхню історію та досвід. Фотомодель побажала бизнесмену зустріти дівчину, яка розділить з ним його бачення стосунків та пріоритети.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kateryna Lozovytska (@kateryna_lozovytska)

Топольський відреагував на допис Лозовицької, зізнавшись, що прочитане викликало в нього шок.

"На пост-шоу вона сказала, що ініціювала розставання, хоча насправді його ініціатором був я, і це тоді її дуже засмутило. Я готовий перевернути гори заради іншої людини, якщо відчуваю віддачу і в свою сторону. Мені не потрібні дифірамби та слова. Ти просто відчуваєш - тебе люблять чи ні! Коли я відчуваю, що мене не потребують, не чекають моєї підтримки, моєї турботи, то мені цього проявляти і не хочеться. Я завжди був людиною, яка робить перший крок, але якщо немає кроку назустріч, бажання віддавати починає згасати і мені просто не хочеться робити нічого", - написав герой "Холостяка-12".

Алекс додав, що слова Каті стали для нього абсолютною несподіванкою.

"Люди розходяться, це завжди боляче. Але це життя і так буває. У розриві немає однієї винної сторони. Але й маніпуляцій на почутті провини теж не хочу. Якщо я образив чи зачепив почуття Каті чи Саші, мені шкода. Я абсолютно не ідеальний, маю багато недоліків, непростий характер, це правда. І я точно десь був справді не правий. Але я не втрачаю надії зустріти свою рідну душу. Мої мрії про сім'ю, двоє дітей нікуди не зникли. Я бажаю Каті, Саші, собі і кожному, хто прочитав пост справжнього істинного безмежного кохання", - написав холостяк.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Новини партнерів

Читайте також