Лайм

Грошей немає, не дуже розумний: учасниця "Холостяка-12" висловилася про Топольського

Косметолог Марина кардинально змінила ставлення до героя шоу

Багато учасниць "Холостяка-12" розчарувалися в герої шоу Алексі Топольському. Аліна Єршова засумнівалася в ньому під час зйомок, через що залишила проект за своїм бажанням. Переможниця Катерина Лозовицька роздивилася Топольського після фіналу та, за її словами, ініціювала розставання. У фіналістки Саші Мудрої також знайшлися претензії до Холостяка 2022 року.

У новому інтерв'ю Вікторії Сіроклин косметолог Марина Голд, з якою Алекс попрощався за крок до фіналу, поділилася своїм ставленням до героя. За словами дівчини, вона справді була закохана у Топольського, але це почуття швидко минуло. Також вона не виключає, що успішний бізнес Холостяка у США – вигадка.

Фото: instagram.com/__mary.gold__/

Читайте також: Трохи шкодую: Алекс Топольський розповів, з якою учасницею "Холостяка" попрощався зарано.

"Я така людина, що реально можу закохатися. Навіть якщо я бачу, що в нього грошей немає, що він не дуже розумний, я можу на це заплющити очі. У мене були сумніви щодо його заробітків та бізнесу, але я розуміла, що якщо ні - нічого страшного, разом заробимо, - висловилася вона. - З приводу його щирості були сумніви. Часом мені здавалося, що він грає, я не могла зрозуміти, який він справжній".

Фото: instagram.com/__mary.gold__/

Незабаром Марина переконалася, що у реальному житті Алекс Топольський – зовсім інша людина. Після початку повномасштабної війни дівчина виїхала до США і жила разом із Сашою Мудрою. У цей час Холостяк спілкувався з фіналісткою проекту та примудрився образити Марину.

Читайте також: Бабусі біля під'їзду: Алекс Топольський відповів на критику після шоу "Холостяк".

"Після проекту він зв'язувався майже з усіма учасницями, а мені не написав жодного разу. Коли він дзвонив Саші і через неї спробував зі мною поспілкуватися, мене це образило. Якщо ти хочеш дізнатися, як я, спитай у мене. І коли я відмовилася з ним спілкуватися, він почав дуже образливі речі говорити і по-хамськи поводитися. Добре, що вже рік минув, і мені на нього начхати, - заявила дівчина. - Мені взагалі його поведінка за проектом не сподобалася. Я зрозуміла, що це людина, яку я не знаю. Аналізуючи те, як він поводився з іншими, я можу сказати, що в житті не змогла б бути з такою людиною. Закоханість на проекті будувалася тільки на тому, що я була дуже наївною і мрійливою".

  • Зараз Алекс Топольський знаходиться на Балі. За його словами, він розвиває там бізнес, пов'язаний із нерухомістю. Герой шоу стверджує, що саме він був ініціатором розриву з переможницею "Холостяка-12".

Новини партнерів

Читайте також

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик