Лайм

Учасниця "Холостяка-12" заявила, що Алекс Топольський керувався підказками авторів шоу

Дівчина висловила свою думку

Аліна Єршова, одна з учасниць романтичного реаліті "Холостяк-12", у новому інтерв'ю розповіла, що Алекс Топольський на шоу прислухався не до власного серця, а до підказок авторів. Дівчина аргументувала свою заяву, пригадавши один випадок, який трапився із нею під час знімань.

У розмові з Вікторією Сіроклин Єршова зазначила, що у 8-му випуску "Холостяка" зрозуміла, що більше не хоче брати участь в шоу. Своє рішення вона повідомила головному герою, на що той відповів згодою та відпустив учасницю додому.

Аліна ЄршоваФото: instagram.com/ali_yershova

Вже після цього, дорогою до готелю, Аліна мала розмову з редакторами, під час якої сказала, що якби Алекс дійсно був її чоловіком, то так просто не відпустив би. Ці слова дівчини редактори, схоже, сприйняли як бажання повернутися назад. Тому машина з учасницею розвернулася та змінила маршрут в напрямку вже добре знайомої локації. Згодом з'ясувалося, що Єршова знову прибула на церемонію троянд.

Читайте також: Немає бажання: переможниця "Холостяка" відповіла, чи спілкується з Алексом Топольським після розриву.

"Моя редакторка виписувала щось у месенджері. Я не знаю, що там було, але авто, поки я давала інтерв'ю, розвертають, і ми повертаємось на локацію. Виходить Алекс до дверей, стоять оператори. І виглядає так, ніби він мене повертає. Але я була настільки роздратована, що з мене роблять дурепу, і сказала тоді, що нікуди з машини не вийду. Я їду додому", - прокоментувала цю ситуацію дівчина.

Після цього Єршова дійшла висновку, що Алекс керувався більше вказівками редакторів, аніж власними відчуттями. Більше того, Аліна зізналася, що розчарувалася в Топольському. Вона пояснила, що на побаченнях бачила не успішного бізнесмена та впевненого в собі чоловіка, а "хлопчика, який лише прагнув жіночої уваги".

"Я питала у редакторів, чому він так спілкується з дівчатами? Де ця гігієна, повага до самого себе? На побаченні в Буковелі я зрозуміла, що більше не можу так і хочу піти. Що тут не про щире кохання", - також сказала дівчина у інтерв'ю.

Фото: instagram.com/ali_yershova

Читайте на тему: Трохи шкодую: Алекс Топольський розповів, з якою учасницею "Холостяка" попрощався зарано.

Нагадаємо, у фінальному випуску "Холостяка" Алекс Топольський обрав 25-річну модель з Києва Катю Лозовицьку. Натомість інша фіналістка – Саша Мудра – відправилася додому ні з чим.

  • Проте Мудра все ж змогла влаштувати особисте життя після закінчення шоу. Хто став її новим обранцем та де вона з ним познайомилася - читайте тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик