Лайм

Бабусі біля під'їзду: Алекс Топольський відповів на критику після шоу "Холостяк"

Герой реаліті закликав не робити драму з подій реаліті-шоу

Фіналісткам шоу "Холостяк-12" та герою Алексу Топольському не вдалося зберегти дружні стосунки після проекту. Переможниця реаліті Катя Лозовицька заявила, що романтичний образ Топольського випарувався відразу ж після фіналу: він не приділяв їй уваги і не прагнув підтримувати стосунки. Саша Мудра також ображена на Холостяка: він обнадіяв її під час зйомок, але пізніше "облив брудом".

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Глядачі "Холостяка" не оцінили такого розвитку подій, тому у соцмережах він зіткнувся з критикою та навіть хейтом. У відповідь на це Алекс вирішив розставити всі крапки над "і", обізвавши незадоволених "бабусями біля під'їзду".

Читайте також: Ініціатором був я: Алекс Топольський озвучив свою версію розриву з Катею Лозовицькою.

"За ці дні я прочитав величезну кількість коментарів, кого мені потрібно було вибрати, що я зробив неправильний вибір, з ким мені потрібно було помиритися і так далі. Перекладаю зрозумілою мовою: Алексе, ти повний ідіот, я знаю, як тобі краще жити і кого любити, - написав Холостяк в Instagram. - Але закоханість - це хімія. І ми не бачимо того, що відбувається між людьми за кадром. Ми часто приймаємо чийсь бік, не зваживши факти, не дізнавшись реальної картини".

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Топольський закликав не робити драму з шоу і не засуджувати тих, чия думка не збігається з більшістю.

"Завжди будуть ті, кому ви не подобаєтеся, хто знає, як вам потрібно жити, ким працювати, коли одружуватися. Мені все це нагадує мем про бабусь біля під'їзду, - пожалівся він. - Щирі та прямолінійні люди не завжди приємні, їхня думка може відрізнятися від загальної. Але тут або ваше життя подобається вам, або ви завжди підлаштовуватиметеся під інших. Слухайте себе, ніхто крім вас не знає, як вам краще. І взагалі, досить цієї драми!"

Читайте також: Її серце зайняте: після "Холостяка" Саша Мудра зав'язала стосунки із заможним американцем.

Головним зараз Алекс назвав перемогу та мир в Україні, а не розбір поведінки та рішень учасників романтичного реаліті-шоу.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil