Лайм

Завжди треба лікуватися: Даніель Салем розповів про наслідки контузії на війні

Даніель Салем - один із знаменитостей, які стали на захист України після повномасштабного вторгнення РФ. З того часу шоумен, який служить у спецпідрозділі, отримав контузію, з наслідками якої бореться досі. В інтерв'ю Слава+ Салем розповів, як проявляється така акубаротравма і чим вона може загрожувати.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/

"Нудота, мігрені, панічні атаки, тремори, аритмія, - перерахував він свої симптоми контузії. - Це лікується, і ми лікуємося усі. Я всім говорю: ми можемо бути суперсильними сталевими рейнджерами, але контузія - така історія, яка десь сидить [в голові] і через кілька років може випливти як дуже погана хвороба. Потрібно завжди військовим, якщо вони відпочивають, йти та лікуватися".

Також Салем розповів про поранення на фронті та свій емоційний стан, підтримувати який допомагають побратими.

"У мене було маленьке осколкове поранення і одна куля, яка прилетіла в бронік. Було боляче, схоже на дуже сильний удар кулаком у спину. Я продовжував бігти. Просто подумав, що на мене хтось упав, - розповів Салем. - А ось осколкові поранення - це дуже боляче. Один уламок увійшов мені під пах. Я так боявся, що це пах!"

Читайте на тему: Даніель Салем розповів про напарника, який прикрив його від кулі і отримав поранення.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/

"Емоційний стан розхитаний, розбитий, повністю нестабільний. Але я дуже стресостійкий, і в мене немає сумнівів. Ми - спецпідрозділ, який лізе в саме пекло. Мій емоційний стан підтримують мої побратими, мій командир, його дружина, яка стала мені мамою", – додав він.

Даніель Салем народився в Одесі і є ліванцем по батьку. Дитинство він провів у Бейруті, після школи служив у ліванській армії. У 2009 році закінчив Одеський національний медичний університет за спеціальністю хірург-офтальмолог, але став підприємцем та шоуменом. В Одесі Салем мав тату-салон, барбершоп та готель, а сам брав участь у шоу "Голос країни" та "Танці з зірками", був ведучим програми "Зірковий шлях", знімався в серіалі "Лікар Віра" та фільмі "Кохання без вагання". Наразі єдиною роботою та джерелом заробітку для нього є ЗСУ. Одружений та має 8-річну доньку Санта-Луну.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні