Лайм

Екс-обранець Злати Огнєвіч з "Холостячки-2" зустрічається з моделлю: фото закоханих

Пара разом відпочиває у Карпатах

Переможець 2 сезону шоу "Холостячка" Андрій Задворний, який після проекту розстався зі Златою Огнєвіч, підтвердив свої стосунки з новою обраницею. Нею виявилася Юлія Поляк - 19-річна модель з Чернівецької області, з міста Сторожинець.

Як відомо, Задворний і раніше говорив, що наразі перебуває у стосунках, однак розсекречувати ім'я коханої він не поспішав. Тому користувачам мережі залишалося лише губитися у здогадах, хто ж підкорив серце чоловіка.

Фото: instagram.com/julia_poliak

Тепер пара вирішила більше не приховувати свої стосунки та показала спільні фото, зроблені під час відпочинку в Карпатах. Закохані позували з посмішками на обличчях та тлі засніжених краєвидів. Відповідні кадри Юлія оприлюднила у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/julia_poliak

Читайте також: Не люблю до огиди: переможець "Холостячки" розповів, чого не виносить у стосунках.

"Кіт", - лаконічно підписала дівчина серію романтичних знімків. У відповідь Задворний залишив для своєї коханої емоджі у вигляді серця.

Фото: instagram.com/julia_poliak

Перше романтичне фото переможець "Холостячки" опублікував у соцмережах ще у грудні. На знімку Задворний сидів на тлі заходу сонця в обіймах дівчини, обличчя якої видно не було, оскільки пару сфотографували зі спини. Ймовірно, на той момент чоловік ще не був готовий розкрити всі карти, тому підписникам залишалося лише здогадуватися чи озвучувати власні версії, яка ж дівчина нині поруч із бізнесменом.

Фото: instagram.com/julia_poliak

Фото: instagram.com/julia_poliak

Нагадаємо, Андрій покинув Злату через два місяці після завершення "Холостячки-2", заявивши, що в нього "різко зникли почуття до виконавиці". Вчинок Задворного спричинив гнів шанувальників реаліті, які почали атакувати його у соціальних мережах. Проте переможець шоу був упевнений, що хейт на нього лився з вини співачки, оскільки, за його словами, вона "постійно плакала на публіці, аби викликати співчуття".

Злата Огнєвіч та Андрій ЗадворнийФото: СТБ

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024