Лайм

Сценарій чи правда: Злата Огнєвіч розповіла, чи можна вірити шоу "Холостячка"

Співачці не вдалося влаштувати особисте життя на проекті

Після тривалої затримки на каналі СТБ виходить 12-й сезон шоу "Холостяк", яке зняли ще до початку повномасштабної війни в Україні. Проект традиційно обростає скандалами, і багато глядачі не вірять у те, що в "Холостяку" показують правду, а не історію за сценарієм.

На тлі цих розмов Злата Огнєвіч поділилася своїм досвідом зйомок у романтичному реаліті. Співачка була героїнею "Холостячки" у 2021 році, але після закінчення зйомок переможець шоу Андрій Задворний покинув її.

Читайте на тему: Не заради піару: Алекс Топольський розповів, чому став героєм шоу "Холостяк".

Переможець шоу "Холостячка-2" Андрій Задворний покинув Злату Огневич після проекту. Фото: facebook.com/TheBachelorUa

В інтерв'ю UA24 Огнєвіч заявила, що вірила в чесність проекту "Холостячка", і її почуття були справжніми.

"Я вірила, тому і пішла туди. Для мене був приклад - Нікіта Добринін та Даша Квіткова [з "Холостяка-9"], дуже крута і гарна пара. На той час я вирішила шукати кохання під прицілом камер, бо все моє життя і так проходить перед камерами, - сказала співачка. - Андрій мені сподобався з першої вечірки. Я виділила для себе кілька чоловіків, які були мені близькі по духу, і він мені сподобався по-справжньому. Я по-справжньому закохалася, літала на крилах щастя того вечора, коли сказала йому "Так", коли він мені запропонував руку і серце. Це була така казка в моєму житті, і я вдячна, що на той момент відчула ці почуття".

Читайте на тему: З найкращим чоловіком: Злата Огнєвіч здалася в обіймах учасника "Холостячки".

Герой "Холостяка-9" Нікіта Добринін та переможниця Даша Квіткова створили родину. Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Хоча серце співачки було розбите після вчинку Андрія Задворного, вона впоралася із негативними емоціями. Злата Огеєвіч дала пораду дівчатам, яких покинув коханий.

"Хочу дати пораду дівчатам, які страждають, що у них не вийшло кохання, або яких покинув хлопець. Не страждайте. Просто подякуйте Всесвіту, що ви жива людина з живим серцем, що ви відчули цей дар у своєму житті. Я себе зараз так налаштовую. Коли я зустріну своє кохання, я не буду будувати глобальних планів. Я скажу: "Дякую, Всесвіт, що я знову відчуваю цих метеликів у животі, це натхнення", - сказала виконавиця. - Не плануйте, що це почуття буде на все життя. Просто через цю людину Всесвіт дав вам ще одну можливість знову його відчути".

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера