Лайм

Чоловік - не дитина: Лілія Ребрик поділилася секретом щасливих стосунків у родині

Телеведуча розповіла, як спілкується з Андрієм Диким

У грудні Лілія Ребрик та Андрій Дикий відсвяткували "сталеве весілля" - 11 років шлюбу. Телеведуча неодноразово присвячувала чоловікові ніжні слова, дякувала за кохання та підтримку. У новому інтерв'ю Аліні Доротюк Ребрик розкрила секрети сімейного щастя, а також розповіла, які поради психологів вважає безглуздими.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik/

"Сімейні кризи - точно не про нас. Ми спокійна пара, і в сім'ї у нас штиль. Я це дуже ціную і дякую чоловікові за таку можливість - бути вдома у спокої. Зараз такий час, коли хочеться тиші, і вона в нас вдома є, - говорить Лілія. - Всі, хто знає нас, знають, що ми дуже доповнюємо один одного. І це не просто слова. Я довго до цього йшла, так хотіла, щоб вдома було порозуміння - від кінчиків волосся до кінчиків пальців. І я не втомлююся дякувати за це чоловікові".

Читайте також: Не на "Танцях зі зірками": Лілія Ребрик розповіла, коли зав'язався роман з Андрієм Диким.

При цьому Ребрик зазначає, що хвалити чоловіка потрібно не тому, що так радять психологи, а тільки від щирого серця - якщо ти дійсно так відчуваєш.

"Не треба хвалити. Він що, дитина? Ні. Та й дітей не потрібно спеціально хвалити. Діти просто найкращі. І чоловік має бути для тебе найкращим. Все має йти від серця, - вважає Ребрик. - Психологи кажуть, що потрібно. Нічого не потрібно! Якщо потрібно щось пояснювати, значить вже не потрібно пояснювати".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik/

Нагадаємо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися у 2011 році, коли разом вийшли на паркет шоу "Танці з зірками". Після проекту між ними зав'язався роман, через який обоє розійшлися зі своїми попередніми партнерами. Вже у 2012 році пара стала батьками дівчинки Діани, а у 2018 році у них народилася друга донька Поліна.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України