Лайм

Кожен день розходимося: Анна Саліванчук розповіла про сварки з чоловіком-депутатом

Актриса назвала стосунки з Олександром Божковим дуже складними

Під час війни розпалося багато знаменитих пар: Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко, Володимир Остапчук і Крістіна Горняк, Нікита Добринін і Даша Квіткова. Актриса Анна Саліванчук зізналася, що вони із чоловіком-депутатом Олександром Божковим теж близькі до розлучення.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna/

"Щодня сваримося. Ми обидва Леви, дуже емоційні, і тому я пішла до психолога, щоб себе трохи стримувати. Ми взагалі така італійська сімейка, і до війни було так, - зізналася актриса в інтерв'ю Славі Дьоміну. - Під час війни ми щодня розходимося і сходимося, але все це на словах у нас відбувається. Коли почалася війна, ми поїхали до Стрия і розійшлися. Я казала, що не повернуся і ми не будемо разом.мПовернулась, знову разом. Влітку у нас знову були проблеми, і поїхала на 3 тижні до Карпат. І зараз я місяць не була вдома, думала, що не будемо разом, але ми все одно разом. Дуже важко".

Саліванчук, відома за серіалами та фільмами "Одного разу під Полтавою", "Нюхач", "Не відпускай", виховує разом із Божковим двох синів – 8-річного Гліба та 3-річного Микиту.

Читайте також: Мені теж страшно: Маша Єфросиніна показала, як проводжає чоловіка до ЗСУ.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna/

"Я сама собі не можу дати відповідь правдиву, навіщо тягнути такі стосунки. Не знаю, як мені краще, можливо я сама без цього не можу. Кожному з нас потрібно вирости і стати дорослішим, і мені в тому числі, - каже артистка. - Він знає, куди мене треба "бити", що говорити, щоб зачепити. Отримує від цього задоволення, як вампір з'їдає. Тому стосунки важкі".

При цьому Саліванчук не заперечує, що кохає свого чоловіка, як і він її. Просто у подружжя не сходяться погляди на те, що таке кохання і як треба будувати стосунки.

"Наші сварки не через те, що він поганий. Він прекрасний батько, любить дітей, і мене обожнює. Але є моменти, які ми не можемо терпіти в цьому житті, - каже Анна. - У нас різне ставлення до кохання. Для мене ця повага, не робити боляче людині, цінувати всі її потреби. А у мого чоловіка кохання - це повна відданість, пристрасть, 24 на 7 бути разом. Образити для нього - це нормально".

Читайте також: Володимир Остапчук після розлучення не довго залишався один і вже з'їхався з новою дівчиною.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna/

Саліванчук зізналася, що раніше зйомки в кіно допомагали їй виплескувати емоції та стримували сварки у сім'ї, але під час війни ситуація посилилася.

"Я зараз нічого не заробляю. Вдягаюся бартером, а все, що заробляю, віддаю на благодійність. Це копійки", - констатувала вона.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024