Лайм

Мені теж страшно: Маша Єфросиніна показала, як проводжає чоловіка у ЗСУ

Телеведуча поділилася емоціями

Серед українських знаменитостей сьогодні є не лише ті, хто захищає країну зі зброєю в руках, але також і ті, хто чекає на своїх коханих захисників. Серед них – Маша Єфросиніна, яка показала свого чоловіка Тимура Хромаєва у формі ЗСУ та поділилася емоціями.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"У мене всі ці місяці просто фізично та психологічно не вистачало сил показувати вам цю нову даність нашого життя з Тимуром", - написала телеведуча про чоловіка, який готувався до від'їзду.

"Я знаю, скільки жінок сьогодні переживає саме те, що і я в черговий раз цього ранку, проводжаючи його, - поділилася Марія. - Тому хочу всім сказати, що мені теж страшно. Дуже страшно. Але я нічого не можу вдіяти - це рішення мого чоловіка, ваших чоловіків... І під завалами всіх страхів у нас з вами всередині точно причаїлася гордість..."

Читайте також: Опановує круту зброю у ЗСУ: Єфросиніна відповіла пропагандисту Соловйову на наклеп про її чоловіка.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Раніше Єфросиніна розповідала, що Тимур Хромаєв втратив бізнес, який залишився на тимчасово окупованих територіях. Чоловік телеведучої пішов у добровольчий загін, але не одразу їй про це розповів.

"Я досі не можу звикнути до нього у військовій формі. Мені складно, боляче, і я дуже боюся за нього", - говорила вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Сама Єфросиніна зараз живе на дві країни – Україну та Польщу. Її діти навчаються за кордоном, а з чоловіком вона зустрічається під час його ротацій.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі