Лайм

У кадрі - справжні військові: "Антитіла" зняли кліп на передовій у Бахмуті

Без прикрас, без гриму, все так, як воно є насправді

Гурт "Антитіла" презентував кліп на пісню "Фортеця Бахмут", присвячену подвигу бійців ЗСУ, які боронять Україну від ворога. Відео було знято прямо на передовій у Бахмуті, де зараз точаться запеклі бої за українську землю.

Як розповіли музиканти в Instagram, головні герої кліпу - зовсім не актори, а справжні воїни 45 окремої артилерійської бригади. Влучання українськими військовими – реальні по реальними ворожим цілям.

"У кадрі – справжні військові й реальна, не постановочна робота української артилерії по ворожих цілях у найгарячішій точці світу сьогодні - місті Бахмут, - поділилися "Антитіла". - Якогось особливого кастингу не було. До останнього моменту, поки знімальна група не прибула на позиції, ніхто не знав, хто буде на них. Це реальний підрозділ, який виконував бойове завдання, перебуваючи на бойовому чергуванні".

Ідея кліпу полягає в тому, що снаряди з написаними на них цитатами з пісні відправляються підрозділом у напрямку ворога і знищують його, буквально, словами з пісні.

Читайте також: Під шум війни: у групи "Антитіла" в суді намагалися стягнути мільйон гривень та вилучити пісні.

Зйомки відео "Фортеця Бахмут" тривали майже три доби за мінусової температури і під постійною загрозою влучення по українських бойових позиціях російськими снарядами.

У кадрі також можна побачити бойовий автомобіль медичного підрозділу Маестро 130 бТРО, який "Антитіла" використовували під час виконання своїх бойових завдань на фронті.

Фото: instagram.com/antytila_official

Нагадаємо, учасники гурту "Антитіла" - Тарас Тополя, Сергій Вусик та Дмитро Жолудь - приєдналися до оборони України у перші дні повномасштабного вторгнення РФ. Вони несли службу як стрільці та стрільці-парамедики на Київському та Харківському напрямку.

Через півроку служби музиканти були відкомандировані із зони бойових дій. Наразі музиканти тримають культурний фронт та займаються благодійністю - фонд "Антитіла" допомагає сім'ям та дітям загиблих побратимів.

Фото: instagram.com/antytila_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували