Лайм

Кохання мого життя: Даша Астаф'єва поділилася щастям у стосунках

Знаменитість зізналася, що сильно змінилася за останній рік

Поки багато пар українського шоу-бізнесу розлучаються у період війни, модель і співачка Даша Астаф’єва демонструє людям зовсім інший приклад – вона вважає, що кохання, навпаки, надихає продовжувати боротьбу та працювати ще більше задля перемоги. Про свого нового обранця зірка раніше розповідала не так багато, та навіть пояснювала, чому соромилася ділитися щастям в особистому житті.

Проте у новому інтерв’ю знаменитість трохи розсекретила подробиці нових стосунків. У розмові з ведучою Оленою Кравець на YouTube-сторінці телеканалу "ДОМ" Астаф’єва зазначила, що чоловік, якого вона зустріла, - кохання всього її життя.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"В нього такі ж як у мене зелені очі. Він високий. Я закохана. Я тобі скажу, що всі, хто мене не бачив весь цей час і зараз, кажуть: "Ти так змінилася. Як таке диво могло статися?" Всі розлучаються, а я зустріла кохання свого життя і дуже рада", - зізналася артистка.

Читайте також: Це підлабузництво: Даша Астаф'єва жорстко висловилася про нові патріотичні пісні.

Виконавиця поділилася, що саме у цих стосунках знайшла для себе сенс, щоб не здатися та не впасти в депресію, а продовжувати жити та боротися. Кохання, яке з’явилося у її житті, зірка назвала своїм особистим "продовженням та сенсом":

"Чесно кажучи, коли почалося вторгнення, ми були не разом. Я прощалася кожного дня. Це єдина людина, яка не знала, що нас чекає, але змушувала мене продовжувати ховатися, спускатися до бомбосховища, продовжувати жити, піклуватися про себе, близьких. Для мене кохання в 2023 році – це продовження і сенс".

Фото: instagram.com/da_astafieva

Раніше Астаф’єва зазначала, що переїхала до бойфенда зі своїми двома собаками через доволі короткий час після знайомства: "Мені вже сто років, а я такі речі роблю вперше. Там знаєш, їдемо знайомитися з батьками, а я така: "Блін, мене скоро на пенсію проводжатимуть, а я ось це хвилююся". Таке щось нове".

Читайте на тему: Де доказ? Астаф'єва висловилася про колег, які збирають кошти на благодійних концертах.

Нагадаємо, у 2021 році знаменитість розійшлася з бізнесменом Артемом Кімом, за якого збиралася вийти заміж. Пара була разом упродовж п'яти років. Коментуючи розрив, модель заявила, що вони "вичерпали всі ресурси та можливості, необхідні для створення сім'ї".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято