Лайм

Мені моє місто сниться кожен день: Бєдняков висловився про втрату дому у рідному Маріуполі

Знаменитість поділився особистим

Український телеведучий Андрій Бєдняков народився та виріс в Маріуполі – українському місті, яке наразі перебуває під окупацією російських загарбників. Рашисти забрали життя тисяч мирних жителів і продовжують зносити будинки, в яких колись люди жили спокійним мирним життям. Не вціліла і квартира Бєднякова, адже будівлю, де вона знаходилася, теж вщент зруйнували.

Ведучий не приховує, що спершу втрата мами у на початку квітня, а тепер і втрата рідного дому – трагедії, відійти від яких він досі не може. Детальніше про особисте знаменитість розповів у інтерв’ю Сергію Пейчеву, яке вийшло на YouTube-каналі Pressing.

"В мене сльози протягом року, і я не соромлюся про це казати. Мене дуже сильно заламало. Знаєш, в якийсь момент просто хочеться до когось на ручки. До мами хочеться. Хочеться до мами, щоб вона обійняла", - сказав Бєдняков.

Читайте також: Ласкаво просимо, козаче: Андрій Бєдняков вдруге став татом.

"В мене не було жодного разу, коли я так довго не був вдома. Я завжди намагався їздити по два рази на місяць. Зараз я не був вже майже рік. І, звичайно, мене це ламає – коли я бачу своє зруйноване місто вщент, коли я бачу, як руйнують мій будинок, і я розумію, що більше не зайду в свою квартиру", - продовжив ділитися він.

Андрій Бєдняков із мамоюФото: instagram.com/biedniakov

Шоумен зізнався, що погано спить через те, що рідний Маріуполь сниться йому мало не щоночі: "Мені моє місто сниться кожен день. Майже кожен день. Може снитися 10 днів поспіль. Потім 2 дні може не снитися, а потім знов. Я дуже погано сплю. Мені сниться, як я там: як я ходжу, як я хочу знайти тих покидьків, які там, як я хочу вийти звідти, хочу там щось знайти чи побачити… Мені постійно все це сниться".

Читайте на тему: Про "родину Россию". Андрій Бєдняков показав підручник, за яким окупанти в Маріуполі навчають дітей.

Андрій Бєдняков з родиноюФото: instagram.com/biedniakov

Однак, незважаючи на всі життєві випробування, зірка не дозволяє собі здатися та занепасти духом. Чоловік пояснює, що має сильну мотивацію – рідних, про яких треба піклуватися.

"Поламало? Так, поламало. Але я не можу сісти і просто руки скласти, ні. В мене є родина. Я ніколи не здавався і зараз не збираюся здаватись. Плакати і бухати – ні. В мене до такого не доходить. Я так не буду. Я вважаю, що я не слабка людина. А це все – елементи слабкості: сісти, налити, випити і сказати, що все погано. Ні, так ти не зробиш краще. Треба направляти всю свою енергію в правильне русло", - каже уродженець Маріуполя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита