Лайм

Джек Глісон приїхав до України: де засвітився зірка "Гри престолів" і що відомо про його візит

Актор уже встиг побувати у центрі столиці

Відомий ірландський актор Джек Глісон, який раніше продав свою статуетку заради підтримки ЗСУ та повідомляв про плани приїхати до України, вже прибув у Київ. У столиці знаменитість пробуде приблизно чотири дні.

Про візит Глісона у соціальних мережах розповіла українська режисерка Катерина Чепура. На своїй сторінці в Facebook вона вже встигла оприлюднити знімок із зіркою, який був зроблений у центрі Києва.

Фото: facebook.com/kateryna.chepura

В рамках своєї поїздки Глісон зустрінеться з нашими військовими та проведе кіноінтесив разом із англомовними українськими акторами.

Читайте також: Стівен Кінг розчулив українців своєю головною мрією на 2023 рік.

Також Джек вже провів зустріч з шанувальниками у Київському академічному театрі юного глядача на Липках. Кошти, зібрані під час благодійного заходу, будуть направлені на допомогу нашим захисникам. Кіноінтенсив також матиме благодійний характер, і виручені під час нього гроші спрямують на придбання вантажівки для мінометників.

Фото: Getty Images

Крім цього, актор разом з друзями привіз до України пікап для ЗСУ, про що раніше також заявляв у соцмережах.

"Як режисерка, я захоплювалася тим, наскільки круто він зіграв огидного короля Джоффрі. Пізніше я зрозуміла, що все набагато крутіше, адже в житті Джек - повна протилежність свого персонажа. Наскільки це круто, коли людина, яка до України не має жодного стосунку, вирішила приїхати сюди і підтримати нас, як і його друг Кріс Пул, який з початку війни ганяє пікапи для ЗСУ з Великобританії. У дні, коли опускаються руки, такі люди змушують вірити, що ми не самі у боротьбі з мордором, і Україна хвилює ще когось, крім нас з вами", - коментувала раніше візит зірки Катерина Чепура.

Фото: facebook.com/kateryna.chepura

Нагадаємо, Джек Глісон свою акторську кар'єру розпочав зі зйомок у короткометражних фільмах. У 2005 зіграв епізодичні ролі в фільмах Бетмен: Початок" та "Гриби". В 2009 році був затверджений на роль Джоффрі Баратеона в телесеріалі "Гра престолів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil