Лайм

Я не так закохана в нього, як він в мене: Саша Мудра висловилася про стосунки з американцем

Дівчина поділилася подробицями особистого життя

Фіналістка романтичного реаліті "Холостяк-12" Саша Мудра після закінчення проекту зав’язала стосунки із заможним американцем. Як розповіла дівчина у новому інтерв’ю, познайомитися із майбутнім обранцем їй вдалося через соціальні мережі, і саме він допоміг виїхати з України на початку повномасштабного вторгнення.

Зустрітися вперше парі вдалось уже на кордоні Словаччини, і Мудра зізнається, що перша зустріч виявилася зовсім не такою, як вона собі її уявляла. "Я планувала прийти в сукні, з вкладеним волоссям. А в результаті – я прийшла як якийсь замучений їжачок, який просто втомився. І я його бачу, в мене всередині якийсь страх… І я пам’ятаю, що в машині ми їхали мовчки. Я взагалі не розмовляла, в мене був ступор", - сказала вона у програмі Анни Олицької "Без комплексів".

Фото: СТБ

"Наше перше побачення було дуже дивним, - продовжила розповідати Саша. - Він мені одразу сказав: "Я не буду тобі розповідати про якісь рожеві замки. Я шукаю собі дружину. Я не зацікавлений у легких стосунках. Ти мені подобаєшся і я роблю все, щоб зробити тебе щасливою". Ось він мені сказав на нашій першій зустрічі".

Читайте також: Єдина лишилася без пари: Саша Мудра розповіла про участь у литовському реаліті-шоу про кохання.

На запитання ведучої про те, чи закохана зараз Мудра, дівчина дала доволі неоднозначну відповідь. Вона зізналася, що не має до американця таких почуттів, які він має до неї:

"Я не знаю, що відповісти не це питання. Мабуть, якщо я вже про це задумуюсь, то... У будь-якому випадку я знаю, що я не так закохана в нього, як він в мене".

Фото: instagram.com/sasha_wise28

Також розповіла учасниця "Холостяка-12" і про те, чому у їхніх стосунках виникають складнощі:

"Працює він лише два місяці в рік. Весь інший час у нього абсолютно вільний, і цей момент – одна з причин того, чому у нас складається. Для мене дуже важливим є особистий простір. У моєму житті є як стосунки, так і дружба. Для мене важливо піти зустрітися з моїми дівчатами… Але ні, весь свій час я повинна приділяти йому".

Читайте на тему: Він полив мене брудом: Саша Мудра розповіла, чому розчарувалася в Алексі Топольському.

Фото: instagram.com/sasha_wise28

Мудра поділилася, яким було перше враження про нового знайомого: "Моє перше враження – він дивний. Я подумала: "Якось він дивно одягнений, в одяг для людей, які ходять в походи". Я його побачила і подумала: "Якщо ми будемо разом, я повинна попрацювати над його стилем".

Крім того, дівчина розповіла, чим займається її новий коханий: "Його основний бізнес заключається в тому, що на нього працюють пожежники, які тушать пожежі у лісі, на заході Америки. Там постійно відбуваються пожежі. На нього працює близько тисячі людей. Чесно, коли я його запитала, як мені правильно на інтерв’ю пояснити, ким ти працюєш… Він почав мені розповідати, але я нічого не зрозуміла. Тому пояснюю своїми словами".

Фото: instagram.com/sasha_wise28

"Взагалі останні 15 років він жив у Латинській Америці, і там у нього бізнес, що стосується охорони. Його робота для нього – велика відповідальність, тому у нього в голові завжди є чіткий план дій", - також додала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми