Лайм

Матвійко допоміг: Віра Кекелія розповіла, як народження другої дитини врятувало її шлюб

Співачка поділилася досвідом своєї сім'ї

Віра Кекелія і Роман Дуда одружені 6 років, але у 2022 році після початку повномасштабної війни пара зіштовхнулася з кризою. Вагітна другою дитиною співачка і телеведуча виїхала до Грузії, де народила сина Матвія. В інтерв'ю 1+1 Кекелія зізналася, що поява малюка допомогла їм із чоловіком вирішити конфлікти в сім'ї.

Фото: instagram.com/kekeliavera/

"Діти - потужний поштовх для батьків, вони приносять у сім'ю надзвичайно позитивну енергію, - вважає співачка. - Мені здається, наш Матвійко допоміг розібратися у багатьох сімейних проблемах, у тому числі і в конфліктах".

Читайте також: Щодня розходимося: Ганна Саліванчук розповіла про сварки з чоловіком-депутатом.

Віра розповіла, що після 24 лютого їй довелося вивезти батьків із Харкова до Грузії, і вони з чоловіком дізналися, як це - жити одне без одного.

"Тоді ми з Романом зрозуміли, що нам один одного не вистачає, що разом ми сильніші і можемо досягти набагато більшого. Матвійчику було півтора місяці, коли ми зібралися додому. Мені вже дуже хотілося побачити Ромчика, а йому – дітей", - каже співачка.

Фото: instagram.com/kekeliavera/

"Рік тому я говорила однозначно, що двох дітей достатньо. Але зараз я просто закохана в цих малюків і думаю, що можливо була б не проти третьої дитинки", - додала вона в інстаграм "ЖВЛ".

Нагадаємо, що співак Роман Дуда та Віра Кекелія познайомилися на зйомках проекту "Голос країни" у 2016 році. Через рік пара зіграла весілля, а 2020-го на світ з'явився їхній первісток Іван.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші