Лайм

У кого тато на фронті? Женя Галич емоційно звернувся до підлітків, які продовжують слухати музику РФ

Український музикант присоромив фанатів "музики поза політикою"

Фронтмен рок-гурту O.Torvald та боєць ЗСУ Женя Галич звернувся до підлітків, які продовжують слухати музику російських виконавців під час повномасштабної війни.

В Instagram Stories український музикант опублікував скріншот новини, де йдеться про те, що російська співачка Інстасамка перевела на армію окупантів 900 тис. рублів. При цьому вона залишається у топі серед слухачів України. Зокрема, її пісня "За деньги да" стала дуже популярною серед молодого покоління.

Фото: instagram.com/jenia_galich

"Ну що ви, підлітки? Наслухалися? У кого з вас тато, брат, хлопець на фронті? Розкажіть їм про музику "вне политики"… Скільки потрібно зруйнованих міст, загиблих українців, знищених життів, щоб дійшло до кожного? Чи музика все ще внє палітикі?", – написав Галич.

Читайте також: Гроші йдуть в казну ворога: Наталка Денисенко пояснила, чому важливо відмовитись від російської музики.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Український музикант показав моторошні кадри війни та підкреслив, що частина гонорарів від прослуховувань йде на податки, за які купуються ракети, що бомблять наші міста і вбивають дітей.

"Ось, бл**ь, ваші прослуховування і перші місця. Будете слухати - візуалізуйте", - емоційно написав Женя.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Лідер O.Torvald додав, що підліткам потрібно забороняти слухати російську музику і попросив батьків звернути на це увагу. Також Галич закликає українців не боятися робити зауваження щодо цього.

"Тільки жорстка заборона. Батьки зверніть увагу. Люди, не соромтеся, робіть зауваження. Не бійтеся. Хлопці на фронті не бояться", - наголосив музикант.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа