Лайм

Бреда Пітта і його нову дівчину помітили на побаченні в Парижі: з ким зустрічається актор

Перші чутки про роман пари з'явилися в листопаді минулого року

Голлівудський актор Бред Пітт, який у 2020 році розстався з моделлю Ніколь Потуральскі, вийшов у світ зі своєю новою обраницею Інес де Рамон. Їх помітили разом на щорічній французькій церемонії вручення кінопремії César Awards (Сезар).

Як повідомляє видання ET, пара відвідала церемонію після обіду в Fouquet's на Єлисейських полях. Короткий ролик, опублікований у соціальних мережах, демонструє, як Пітт сидить поруч із 29-річною Рамон та насолоджується спілкуванням з нею.

У джерелі зазначається, що колишня дружина американського актора і продюсера Пола Веслі "дуже схвильована своїми стосунками" з 59-річним актором і її друзі "ніколи раніше не бачили її такою". "Вона відчуває закоханість, і це дуже мило. Вона пішла від Пола і не дозволяє, щоб їхнє розлучення негативно вплинуло на неї", -сказав інсайдер.

Читайте також: Анджеліна Джолі звинуватила Бреда Пітта у побитті - актор відповів на позов колишньої дружини.

"Вона рада, що розпочала нову главу свого життя, їй дуже подобається компанія Бреда. Інес намагається максимально захистити їхні стосунки, тому тримає все в таємниці, але відомо, що її близькі та колеги безмежно раді за неї", - також розповідає видання.

Фото: instagram

Перші чутки про можливий роман закоханих з'явилися у листопаді минулого року, після того, як їх помітили разом на концерті Боно в Лос-Анджелесі. Тоді ЗМІ зазначали, що Пітт і Рамон "просто друзі і романтиці не місце у їх стосунках".

Однак наприкінці 2022 року все змінилося: тоді стало відомо, що Інес та Бред почали зустрічатися. "Бред із задоволенням знайомиться із нею ближче. Це щось нове, але вони бачать, що їхні стосунки розвиваються і що вони подобаються один одному", - повідомляє ЕТ.

Фото: instagram

В січні, після спільної відпустки в Кабо-Сан-Лукас в Мексиці, ЗМІ повідомляли що актор "приємно схвильований тим, як розвиваються події".

Колишній обранець Рамон, Пол Веслі, подав на розлучення у Вищий суд округу в Лос-Анджелесі. Причиною розставання він назвав "непримиренні розбіжності". Відомо, що вони одружилися в серпні 2018 року, а розлучитися вирішили у квітні 2022 року.

Читайте на тему: Бред Пітт звинуватив Анджеліну Джолі в спробі продати маєток у Франції, де вони одружилися в 2014 році.

У той час Бред Пітт був у шлюбі двічі: перший раз з Дженніфер Еністон, другий – з Анджеліною Джолі. До роману з Інес акторові приписували стосунки з Емілі Ратаковскі - після того, як вона розлучилася з чого своїм чоловіком Себастьяном Бер-МакКлардом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні