Лайм

Подруга Бреда Пітта і Дженніфер Еністон розповіла про справжні стосунки колишнього подружжя

Співачка Мелісса Етерідж, як і багато фанатів Бреда і Джен, мріяла про їхнє возз'єднання

Співачка Мелісса Етерідж, яка виступала на весіллі Бреда Пітта і Дженніфер Еністон в 2000 році, прокоментувала чутки про їхнє возз'єднання. Подруга зірок в домашньому випуску шоу Енді Коена назвала їх хорошими друзями.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jen and Brad (@anistonpitt)

"Я любила Бреда і Джен разом. Вони були прекрасною парою, і я вірю, що вони назавжди залишаться друзями, тому що вони дві абсолютно особливих людини, які можуть пережити все, що завгодно, - сказала 58-річна співачка. - Звичайно, ми завжди хотіли, щоб вони возз'єдналися. Це були славні часи. Я пам'ятаю ті дні, тому так".

56-річний Пітт і 51-річна Еністон розлучилися в 2005 році. "Мої шлюби, на мою особисту думку, були дуже успішними, - говорила актриса в інтерв'ю про відносини з Піттом і Джастіном Теру. - І коли вони добігали кінця, ми зробили вибір, щоб стати щасливими. Іноді щастя не збігається [зі шлюбом]".

  • Раніше Бред Пітт відповів на чутки про возз'єднання з Дженніфер Еністон. Багато хто мріяв про те, щоб Бред і Джен знову стали парою, але у колишнього подружжя на це свая думка.
  • Тренер 50-річної Дженніфер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури. Ви і так про це здогадувалися, вся справа в самому способі життя голлівудської зірки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях