Лайм

Був п'яний чи під кайфом: Саша Мудра розповіла, як саме Топольський образив її після "Холостяка"

Учасниця реаліті-шоу не забула образу

Після проекту "Холостяк-12" Алекс Топольський розійшовся з переможницею Катериною Лозовицькою і намагався налагодити зв'язок із Сашою Мудрою - другою фіналісткою шоу. Якийсь час герой та учасниця проекту спілкувалися, але після виходу останнього епізоду Топольський записав дівчині образливе голосове повідомлення. В інтерв'ю Аліні Доротюк Олександра розкрила, що саме він їй наговорив.

Фото: instagram.com/sasha_wise28

"Ми підтримували спілкування до того, як вийшла остання серія у фіналі. Він мені записав голосове повідомлення, і я взагалі не зрозуміла, навіщо. Він, напевно, був п'яний чи під кайфом. Голос був не зовсім його. Він мені так і записав: "Ти знаєш, я все передивився, ти себе в будинку поводила погано. Навіщо я тебе там взагалі тримав, навіщо я тебе тягнув до останньої серії?" Тягнув! Труси б краще свої підтягнув! - висловилася Саша. - Мені було неприємно. Особливо неприємно було, коли він почав говорити: "У тебе стільки дитячих травм, тобі треба їх вирішувати, йди розводь мужиків". Фрази нізвідки".

Читайте також: Боюся любити: "Холостяк" Топольський після розриву відносин зробив відверту заяву.

Як і багато інших учасниць "Холостяка-12", Саша Мудра ще раз наголосила, що образ Топольського на проекті не відповідає дійсності.

Фото: instagram.com/sasha_wise28

"Той образ, який йому склали на "Холостяку", дуже далекий від того, що є насправді. Я не вірю, що хтось із дівчат у нього закохувався по-справжньому. Як у Максима Чмерковського, наприклад. Тоді все було дуже реально, не було Інстаграма, не було мети зібрати підписників для реклами, але людям завжди хочеться вірити в кохання, і я теж думала, а раптом це воно?" - каже дівчина.

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько