Лайм

Боюся кохати: "Холостяк" Топольський після розриву стосунків зробив відверту заяву

Чоловік вирішив бути чесним зі своєю аудиторією

Головний герой романтичного реаліті "Холостяк-12" Алекс Топольський, який у фіналі обрав 25-річну модель Катерину Лозовицьку, розстався зі своєю обраницею. Після закінчення шоу інші учасниці почали давати інтерв’ю, у яких заявляли про негідну поведінку чоловіка під час знімань. На тлі численних чуток та розриву стосунків із переможницею український підприємець вирішив зробити несподівану заяву у соціальних мережах.

У Instagram Топольський виклав пост, у якому розповів про негативний досвід в особистому житті, через який тепер "боїться кохати". Свою думку він аргументував заявою про те, що кохання, яке не має щасливого кінця, є небезпечним та ризикованим.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"Іноді я боюся кохати. У мене бувають моменти, коли я боюся кохати. Я думаю, багато хто з вас в одному човні разом зі мною. Можливо, ми боїмося кохати, тому що в якийсь момент життєвого шляху ми набули такого досвіду, що кохання може поранити нас і загалом небезпечне. Можливо, ми свідомо чи не свідомо віримо, що кохання – це ризик, на який ми не можемо піти, тому що ми пробували, і це закінчилося плачевно у минулому", - йдеться у дописі бізнесмена.

Читайте також: Треба було ховатися: Катя Лозовицька розповіла про стосунки з Топольским після фіналу "Холостяка".

"Холостяк" зазначив, що життя складається з роботи над власними помилками, тому він готовий залишити минуле та перегорнути нову сторінку свого життя.

"Але, я усвідомив, що навіть якщо щось сталося у минулому, зовсім не означає, що це станеться знову. Минуле не визначає моє майбутнє, як і ваше, - продовжив висловлювати свою думку Алекс. - Завжди можна перевернути сторінку у житті та почати жити з чистого аркуша. Життя – це суцільна робота над помилками. Важливо засвоювати урок своєчасно, ловити інсайт і рухатися вперед".

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Крім того, Топольський розсекретив життєве кредо, яке нагадує собі час від часу: "Мені імпонує життєве кредо Метью Макконахі – Just keep living - просто продовжуйте жити. Моє кредо утворилося кілька років тому - "Щоб не відбувалося в житті – ніколи не переставайте ним насолоджуватися". Я готовий перегорнути сторінку".

Читайте на тему: "Холостяк" Топольський відповів на чутки, що не має успішного бізнесу і працює ріелтором на Балі.

Нагадаємо, 32-річний Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США. Продюсери "Холостяка" описали чоловіка як сміливого та амбіційного кар'єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Алекс народився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Аlyona Аlyona відсвяткувала свій день народження на фронті

Українська реперка Аlyona Аlyona вирушила на передову, щоб у колі військових зустріти свій день народження. Співачка підбадьорила українських бійців музикою та піснями.

Я в стосунках: Василь Вірастюк розлучився з дружиною та показав нову кохану

Український богатир Василь Вірастюк розповів, що офіційно розлучився з дружиною та засвітив кадр з новою обраницею. Стронгмен почувається щасливим.

Онкохвора Кейт Міддлтон розповіла, як почувається під час боротьби з важкою хворобою

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон уже тривалий час бореться із онкологічною хворобою. Кейт відверто поспілкувалася із підписниками та розповіла про свій стан та перебіг лікування.