Лайм

Брехня і лицемірство: переможниця "Холостяка" відреагувала на слова Топольського про їхні стосунки

Катя Лозовицька повністю розчарована в екс-коханому

У новому інтерв'ю на YouTube-каналі Олицької герой реаліті-шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський зробив низку гучних заяв про свої стосунки з переможницею Катериною Лозовицькою.

Топольський розповів, що після проекту у них із Катею був секс, але йому стало нецікаво з дівчиною, яка "не могла підтримати глибоку та змістовну розмову". Також він заявив, що їй для стосунків потрібен багатий чоловік старшого віку, який ставитиме її у пріоритет. Негативні висловлювання Каті на свою адресу Алекс назвав "кинжалом у спину".

Читайте також: "Холостяк" Топольський відповів на чутки, що він не має успішного бізнесу і працює ріелтором на Балі.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska/

"Я не міг повірити, що Катя здатна на таке. Мені на той момент було боляче. Якщо це була її мета, вона її досягла. Якщо вона хотіла хайпанути, зібрати лайки та створити критику проти мене, їй це теж вдалося. Хоча перший місяць після пост-шоу у нас були дружні стосунки. Вона, напевно, точила ножа на мене і все планувала. Я розчарувався", - сказав Топольський.

Також Алекс стверджує, що запрошував дівчину на Балі, але вона не дала конкретної відповіді. Після цього він нібито перестав проявляти ініціативу та вирішив закінчити стосунки.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska/

Переможниця "Холостяка-12" відреагувала на випади свого екс-коханого, стосунки з яким тривали лише місяць.

"Друзі, можете мене не позначати на новому інтерв'ю самі знаєте кого. За тими нарізками, що я бачила - новий потік брехні та лицемірства. Навіть не хочу витрачати час і дивитися повну версію. Розчарувань з мене вистачить", - висловилася вона.

Читайте також: Бабусі біля під'їзду: Алекс Топольський відповів на критику після шоу "Холостяк".

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska/

Новини партнерів

Читайте також