Лайм

Алека Болдвіна звинувачують члени знімальної групи, які бачили, як він застрелив операторку

Актор отримав три нові позови

Три члена знімальної групи фільму "Іржа" (Rust), на зйомках якого у 2021 році Алек Болдвін застрелив операторку Галину Хатчінс, подали на актора до суду. Позов стосується продюсерів фільму, одним із яких виступав Болдвін, пише видання People.

Позивачами стали два костюмери фільму та фахівець, який працював із камерою. Їхня головна претензія - недбалість та навмисне заподіяння емоційного стресу.

Фото: Getty Images

Усі троє повідомили, що бачили спалах від пострілу, намагалися надавати першу допомогу Галині Хатчінс та режисерові Джоелу Суозі, який також був поранений. Після трагедії їм довелося звернутися за допомогою для лікування симптомів посттравматичного стресового розладу – безсоння, тривоги та депресії.

Члени знімальної групи вважають, що смерть Хатчінс, а також їхні власні травми, були викликані недотриманням правил безпеки на зйомках. Продюсери нібито раніше ігнорували повідомлення про постріли з вогнепальної зброї в обхід сценарію, поспішали закінчити фільм та недоукомплектували персонал.

Читайте також: Українська родина Галини Хатчінс, яку застрелив Алек Болдвін, вимагає у актора компенсацію.

"Для виробництва вестерну з великою кількістю зброї був потрібен досвідчений експерт з вогнепальної зброї та керівництво, яке дбає про безпеку, - сказав Джейкоб Г. Віджіл, адвокат позивачів. - У "Іржі" не було ні того, ні іншого. Натомість виробники найняли недосвідчену зброярку і поставил керівників, які раніше порушували правила безпеки".

  • Нагадаємо, що зброяркою фільму "Іржа" була 25-річна Ханна Гутьєррес-Рід. Вона мала переконатися, що у бутафорському револьвері немає бойових патронів. Так само, як і Алека Болдвіна, її звинувачують у ненавмисному вбивстві.
  • Помічник режисера Девід Холлс, який передав Болдвіну заряджений пістолеті заявив, що він безпечний, не заперечував звинувачень. Поки що йому дали 6 місяців випробувального терміну.

Новини партнерів

Читайте також

Остапчук привітав молоду дружину з 24-річчям і показав їхні романтичні світлини

Відомий ведучий Володимир Остапчук звернувся до своєї молодої дружини, блогера та підприємця Катерини Полтавської у день її народження  

Зірку "Піратів Карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Актор та професійний серфер Тамайо Перрі трагічно загинув Гаваї від укусів акули

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни