Лайм

Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з сестрою в Москві, яка мовчить про війну

Для зірки це болісна тема

Поки Маша Єфросиніна бере участь у благодійних заходах на підтримку України, надає гуманітарну і психологічну допомогу постраждалим від війни, її рідна сестра Ліза у цей час продовжує жити у Москві зі своїм чоловіком-росіянином. У перший день вторгнення жінка нібито виступила проти російської агресії, опублікувавши відповідний пост у соцмережах, однак на цьому її позиція закінчилася.

Через розбіжність у поглядах та різне ставлення до Батьківщини рідні сестри практично не спілкуються. Про це Єфросиніна вперше розповіла в інтерв’ю Сергію Лиховиді в рамках програми "Розмова".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Чому це питання так сильно істерично цікавить широкий загал, хоча все моє життя напоказ. І все, що я роблю, напоказ. Я бачу цю істерику в коментарях на будь-що", – сказала ведуча у відповідь на запитання інтерв’юера про її рідну сестру.

Читайте також: Все залишилося в окупованій зоні: Маша Єфросиніна розповіла про бізнес чоловіка.

Проте висловитися стосовно їх спілкування знаменитість все ж вирішила. Вона зізналася, що ця тема для неї не є приємною, додавши, що з рідною людиною майже не підтримує спілкування.

"Я готова до цього питання, звичайно. Я ж не ідіотка, я ж знаю, що йду на інтерв'ю, і це питання врешті решт пролунає. Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведено майже до нуля. Це важка тема", – прокоментувала ситуацію Маша Єфросиніна.

Єфросиніна з сестрою ЛізоюФото: instagram.com/mashaefrosinina

Ліза Ющенко – колишня дружина сина екс-президента України Віктора Ющенка Андрія. Пара була у шлюбі з 2009 по 2012 роки. У них народилася донька Варвара.

У 2014 році, у рік вторгнення РФ в нашу країну, сестра Єфросиніної вийшла заміж за російського бізнесмена Сергія та перебралася до країни-окупанта. У подружжя є син, а весілля відбулося в Америці.

Фото: instagram

24 лютого Ліза оприлюднила синьо-жовту картинку з написом Stop war in Ukraine. Після цього всі заклики зупинити російську агресію в Україні з її боку закінчилися.

Пізніше ЗМІ писали, що жінка нібито виїхала з Москви через початок повномасштабного вторгнення. Згодом ці чутки спростували, адже Ліза у своєму блозі виклала кілька знімків, зроблених в одному із московських салонів краси.

Фото: instagram

Читайте на тему: Мені теж страшно: Маша Єфросиніна показала, як проводжає чоловіка у ЗСУ.

Ще сестра Єфросиніної засвітилася на знімках московського фотографа, який вже раніше влаштовував для неї зйомку. Судячи з геотегу у його stories, чоловік знаходиться у Москві.

Крім того, восени минулого року Ліза разом з іншою українкою, дизайнеркою Ксенією Королевич запустила бренд одягу. Однак своєї участі у новому проекті вона не афішує.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття