Лайм

Все залишилося в окупованій зоні: Маша Єфросиніна розповіла про бізнес чоловіка

Нині бізнесмен захищає Україну від ворога

У червні 2022 року чоловік Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв вступив до добровольчого загону, який прикріплений до ЗСУ. Рішення захищати Україну від окупантів бізнесмен ухвалив після втрати свого бізнесу.

Про це українська телеведуча розповіла в інтерв'ю "Власть & Влащенко". Бізнес колишнього чиновника знаходиться на окупованих росіянами територіях. Наразі подружжя не знає, що з ним.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Його бізнес дуже постраждав. Майже все, що було збудовано після уходу з чиновницької діяльності, воно знаходилося в окупованій зоні. Ми нічого не знаємо, що з його бізнесом там, тому що це знаходиться у містах, які сьогодні повністю зруйновані", - поділилася Єфросиніна.

Маша додала, що єдине, що дало Тимуру сили не збожеволіти і якось жити з тим, що все втрачено в його 48 років, - це піти захищати Україну.

Читайте також: Опановує круту зброю у ЗСУ: Єфросиніна відповіла пропагандисту Соловйову на наклеп про її чоловіка.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Маша Єфросиніна під час повномасштабної війни живе на дві країни – Польщу та Україну. До Києва телеведуча приїжджає раз на місяць-півтора, щоб побачитися із чоловіком.

8-річний син пари Сашко разом із мамою телеведучої живе за кордоном, зіркова мама поки не готова забирати дитину до столиці.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як живе в Європі із двома дітьми після виїзду з України.
  • Читайте також на theLime, якою була зустріч Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва у Варшаві після довгої розлуки.

Новини партнерів

Читайте також

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі