RU  UA

Дізнатися

Емма Антонюк заперечила слова Іво Бобула про заборону публікації скандального інтерв'ю

Журналістка прокоментувала ситуацію, що склалася

Днями журналістка Емма Антонюк випустила інтерв'ю з українським виконавцем Іво Бобулом, яке стало скандальним через висловлювання артиста стосовно жінок. 69-річний чоловік назвав їх "розбалуваними", "меркантильними" та такими, що "скачуть по ліжках у пошуках принців". Згодом артист заявив, що не давав дозволу на публікацію відео, однак журналістка заперечила його слова.

У коментарі виданню "Детектор медіа" Антонюк заявила, що Іво нічого не говорив про те, щоб не оприлюднювати відео. Як вона зазначає, про це він не обмовився й словом.

Емма АнтонюкФото: YouTube

"Я маю великий досвід роботи на телебаченні і дуже чутлива до таких моментів. Якби Іво Бобул озвучив мені заборону публікувати це інтерв’ю, я б запам’ятала. І консультувалася б із медіаюристами. Я з впевненістю можу хіба повторити: Іво Бобул у розмові зі мною не сказав ані слова про заборону публікації матеріалу", - пояснила детальніше ведуча.

Читайте також: Іво Бобул грубо розкритикував вокалістку Go_A, але фани не дали її образити - кажуть, співака "душить жаба".

Нагадаємо, інтерв’ю Емми Антонюк з Іво Бобулом вийшло на YouTube-каналі журналістки "Це ніхто не буде дивитись". 32-річна жінка запитала артиста про те, що він думає про стосунки і чому вчить 16-річного сина. У відповідь Бобул сказав слова, після яких в його сторону обрушилася хвиля критики за сексистські погляди:

"Жінки зараз розбалувані. Дуже багато хочуть від чоловіків. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків, нам теж важко. Меркантильними стали жінки, дуже меркантильними. Багато жінок самотні і не розуміють чому - у них є все, але немає щастя. А тому, що треба подивитися на себе, подивитися, що ти наробила, що залишилася сама. Кого ти так образила. Не міг він, наприклад, шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого".

Іво БобулФото: YouTube

Читайте на тему: Знежирені Сили України: мережу обурила блогерка, яка запустила марафон схуднення "ЗСУ".

Після того, як Емма не погодилася з думкою чоловіка, він вирішив перейти на особистості та поцікавитись, чому у 32-річної журналістки досі немає чоловіка та дітей.

Антонюк назвала це "сексистським маренням", після чого Бобул попросив "не мокати його в унітаз", не говорити "всяку херню" і вирішив піти з інтерв’ю.

В кінці ролика журналістка також опублікувала фрагмент телефонної розмови з виконавцем, під час якої він заявив, що це Емма "зробила його винним у цьому".

Іво (Іван) Бобул - український співак, композитор, педагог, народний артист України. Кандидат у народні депутати від політичної партії "Патріот" на парламентських виборах 2019 року.

Співак одружений учетверте. Разом із дружиною Наталією виховує 16-річного сина Данила, хрещеним батьком якого є другий президент України Леонід Кучма. Дружина молодша за 69-річного Бобула на 12 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии