RU  UA

Дізнатися

Небезпечний стан: Андрій Данилко серйозно захворів під час європейського турне

У артиста розвинулося ускладнення ларингіту

Андрію Данилку довелося перенести концерт у Таллінні через серйозну хворобу. Команда артиста повідомила естонському виданню Limon, що у нього розвинулося ускладнення ларингіту, яке потребує тривалого лікування та мовчання.

"У Андрія Данилка на тлі ларингіту стався крововилив у голосову зв'язку. Це небезпечний стан, який потребує серйозного лікування та повного голосового спокою протягом кількох тижнів", - йдеться у заяві.

Читайте також: Андрій Данилко розповів, чому у нього не склалося із сім'єю.

Фото: instagram.com/v_serduchka/

Раніше у лютому команда Андрія Данилка вперше повідомила про його хворобу. Виступ у Наполі (Італія) опинився під загрозою зриву через ларингіт.

"Концерт міг не відбутися через ларингіт, відсутність голосу і температури у Андрія. Але завдяки вашій підтримці та чудовому лікарю він став одним із найспекотніших", - повідомили менеджери.

Тепер лікарі порадили виконавцю серйозно поставитися до лікування, тому європейське турне Сердючки перенесли на два місяці. Усі квитки на концерти залишаються актуальними, а нові дати менеджмент має оголосити 3 березня.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинская певица Нино Катамадзе, которая год назад заявляла о планах переехать в Украину, заявила, что останется в Грузии, чтобы продолжать помогать украинцам

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

После принятия нового закона о мобилизации трансгендерная Дива Монро заявила, что готова посетить ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Когда будет выступать Украина на "Евровидении-2024" - песня alyona alyona и Jerry Heil и других участников первого полуфинала, который состоится 7 мая