Лайм

Після скандалів та виселення з маєтку принца Гаррі і Меган Маркл запросили на коронацію Чарльза

Захід відбудеться у травні

Принц Гаррі та Меган Маркл отримали запрошення відвідати коронацію короля Чарльза III, незважаючи на напружені стосунки з королівською родиною та навіть недавнє виселення пари з розкішного маєтку у Віндзорі. Однак поки не уточнюється, чи матиме подружжя бажання бути на цьому заході.

"Я можу підтвердити, що герцог нещодавно отримав лист з офісу Його Величності У ньому мова йшла про коронацію", - розповів виданню The Sunday Times офіційний представник пари. "Рішення про їхню присутність ми наразі не розголошуємо", - також зазначається в джерелі.

Принц Гаррі та його дружина Меган МарклФото: Getty Images

Чарльз зійшов на престол у вересні 2022 року, одразу після смерті своєї матері, королеви Єлизавети II. Офіційно його коронують 6 травня - шанувальники впевнені, що ця дата була обрана не просто так, а щоб ще більше розпалити конфлікт між Гаррі та членами королівської родини, оскільки саме цього дня первісток пари Арчі відзначатиме свій 4-й день народження.

Читайте також: Через стихійне лихо у Каліфорнії евакуювали містечко, де живуть принц Гаррі і Меган Маркл.

Раніше представники королівської родини зазначали, що Меган та Гаррі точно будуть у списку запрошених, незважаючи на складнощі у їхніх стосунках з близькими.

Нагадаємо, конфлікт виник після того, як подружжя оголосило про відмову від усіх королівських обов’язків та переїзд із дітьми до США. Це сталося у 2020 році.

Фото: Getty Images

Згодом ситуація стала ще напруженішою: після того, як Гаррі випустив мемуари, у яких розкрив всілякі сімейні таємниці, включаючи сварки з братом, принцом Вільямом, а також твердження про те, що 74-річний Чарльз міг собі дозволити висловлювати образливі коментарі на адресу рудоволосого герцога.

"Тато любив розповідати історії, і це була одна з найкращих у його репертуарі. Він завжди закінчував спалахом філософствувань… Хто знає, чи справді я принц Уельський? Хто знає, чи я твій рідний батько?" – йшлося в одному з уривків книги молодшого сина покійної принцеси Діани.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil