Лайм

Неймовірно важко на чужині: Тоня Матвієнко повернулася додому після року життя за кордоном

Співачка не планує повертатися до Британії, де мешкала досі

У вересні минулого року Тоня Матвієнко зізналася, що після виїзду з України змушена була залишитися за кордоном через відсутність грошей. Після початку повномасштабної війни родина співачки не мала заробітку, тому разом із 6-річною дочкою вона рік жила у спонсорів у Великій Британії.

"У нашої сім'ї заробітку зараз немає. Мене часто запитують, чому я за кордоном. Уявіть, у нас вдома троє артистів. Роботи немає, комунальні треба платити, харчуватися, просто виживати. Тому я й поїхала до Британії, я тут отримую допомогу. Щоб було, на що поїсти купити. Я не знаю, як інші артисти виживають. Якби в мене чоловік був на держслужбі, якийсь бізнес... У нас з Арсеном немає нічого цього, ми всі вкладали у себе, свої пісні, кліпи", - розповіла Тоня.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Читайте таке: Встигаю відкласти: Тоня Матвієнко розповіла, яку матеріальну допомогу отримує у Британії.

Тепер Матвієнко повернулася додому, чому неймовірно рада. Співачка не планує повертатися за кордон, оскільки розлука з родиною та домом виявилася надто важкою.

"Ніколи не уявляла, що доведеться жити за кордоном. Неймовірно важко бути відірваною від сім'ї, дому, друзів, - написала Тоня в Instagram. - Останній рік я почувала себе пташкою у клітці. 3 березня пташка випурхнула і не знає, на яку гілку сідати - величезна купа справ. Усього за три дні перебування вдома, на рідній українській землі, я заповнила емоційний вакуум, який виник у душі за час перебування на чужині. Отже, друзі, я вдома, у рідному Києві!"

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

У коментарях Матвієнко підтвердила, що її повернення - не тимчасове: вона планує залишитися з чоловіком Арсеном Мірзояном та мамою Ніною Матвієнко. Також в Україні знаходилася і її 24-річна дочка Уляна, яка хоч і виїжджала за кордон на початку вторгнення, але все ж таки повернулася і знайшла роботу на батьківщині.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil