Лайм

Королівська родина пропустила хрестини дочки принца Гаррі і Меган Маркл незважаючи на запрошення

Приватна церемонія відбулася в США

Принц Гаррі та Меган Маркл хрестили дочку Лілібет Діану, якій у червні виповнився один рік. Релігійне таїнство пройшло в домі пари у Каліфорнії, і було камерним, на ньому були присутні від 20 до 30 гостей.

Як повідомляє People, запрошення на хрестини були надіслані також членам королівської родини - королю Чарьзу та його дружині Каміллі, принцу Вільяму та Кейт Міддлтон. Проте, британські родичі пропустили церемонію.

Фото: Getty Images

За даними інсайдера, серед гостей була мама Меган Маркл Доріа Регланд, хрещений батько Лілібет Тайлер Перрі та хрещена мати, ім'я якої залишається невідомим. Таємне хрещення відбулося у п'ятницю, 3 березня.

"Я можу підтвердити, що принцесу Лілібет Діану було похрещено в п'ятницю, 3 березня, архієпископом Лос-Анджелеса преподобним Джоном Тейлором", - підтвердив виданню Page Six представник герцога та герцогині Сассекських.

Читайте також: Отримав травму спини: принц Гаррі заявив, що Вільям напав на нього через Меган Маркл.

Фото: instagram.com/misanharriman

Герцог і герцогиня Сассекські обрали хрещеним дочки 53-річного Тайлера Перрі, який дозволив Гаррі і Маркл залишитися у своєму домі, коли вони вперше приїхали до Америки на початку 2020 року.

Повідомляється, що він прибув в Монтесіто з Атланти разом з госпел-хором із 10 осіб, який виконав "Oh Happy Day" та "This Little Light of Mine" - остання мелодія звучала на весіллі Гаррі та Маркл у травні 2018 року.

Дочка принца Гаррі та Меган Маркл з'явилася на світ 4 червня 2021 року. Лілібет Діана була названа на честь покійної Єлизавети II (королеву в сім'ї називали Лілібет), а друга частина імені була обрана на честь матері принца Гаррі, принцеси Діани. Герцоги Сассекські також виховують сина Арчі, якому 6 травня 2023 року виповниться 4 роки.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували