Лайм

Кейт Міддлтон у військовій формі навчилася накладати турнікет і пройшла інструктаж з розмінування

Як новий полковник ірландської гвардії

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон 8 березня приєдналася до членів 1-го батальйону ірландської гвардії для бойового навчання на тренувальному полігоні, розташованому на рівнині Солсбері. Дружина британського принца Вільяма навчилася накладати турнікет і пройшла інструктаж з розмінування.

Її Королівська Високість була одягнена у військовий камуфляж свого почесного звання полковника ірландської гвардії – це звання їй подарував король Чарльз через три місяці після отримання титулу принцеси Уельської. Раніше це звання було у принца Вільяма, він носив його 10 років.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Як пише Sky News, Кейт приєдналася до солдатів, коли вони імітували ситуацію, нібито під час пішого патруля потрапили під обстріл противника. У навчаннях брав участь військовий, який отримав вогнепальне поранення в гомілку лівої ноги, і його колеги евакуювали з місця події.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Читайте також: Одна з видатних жінок: королева Камілла відзначила Олену Зеленську з нагоди 8 березня.

Принцеса Уельська допомагала молодшому капралу Джоді Ньюеллу надавати першу медичну допомогу, накладаючи турнікет на нижню частину лівої ноги "постраждалого". Потім "пораненого" солдата переклали на носилки, і Міддлтон допомогла оглянути його щодо інших пошкоджень тулуба.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Кейт Міддлтон також пройшла інструктаж із противибухових засобів – навчання з розмінування, яке ірландська гвардія проводить для ЗСУ.

Читайте також: Ми об'єднані: король Чарльз у річницю війни захопився мужністю українців.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

"Робота ірландської гвардії настільки ж велика, як і показова: від підготовки доглядачів парку з боротьби із браконьєрством у Східній Африці до тренінгів з розмінування для Збройних сил України", - зазначила дружина британського спадкоємця на сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі