Лайм

Вакарчук показав зворушливе фото з Олегом Сенцовим і його маленьким сином

Музикант познайомився із тримісячним Дем'яном

У перервах між поїздками на фронт та благодійними концертами Святослав Вакарчук зустрівся у Києві з Олегом Сенцовим та його маленьким сином Дем'яном. Тримісячнй малюк нещодавно вперше побачив Україну та свого батька, який захищає рідну землю від ворога.

На особистій сторінці в Instagram український музикант опублікував зворушливе спільне фото, зроблене в одному із столичних закладів. Лідер "Океану Ельзи" сидить біля друга-військового, який тримає сплячого сина на руках і щасливо посміхається.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Олег на пару днів в Києві. Я на пару днів в Києві. Слава Богу, змогли перетнутись з ним, його дружиною Веронікою і, навіть, Дем'яном. Встигли поговорити про все: фронт, військову підготовку, творчість і безсонні батьківські ночі. Я дуже люблю щирих людей. Щирих і пасіонарних. Поруч з такими відчуваєш справжній зміст житття. Разом до Перемоги!", - написав Вакарчук.

Святослав побажав Дем'яну рости здоровим і щасливим і додав, що "колись з його Іваном гратимуть у футбол".

Читайте також: Завжди зі мною: Вакарчук показав милий талісман від сина, який возить із собою Україною.

Святослав Вакарчук – батько двох дітей. Первісток музиканта, син Іван, народився у серпні 2021 року, а дочка Соломія з'явилася на світ під час повномасштабної війни, 6 липня 2022 року.

Син Олега Сенцова Дем'ян з'явився на світ на початку грудня 2022 року в США. Хлопчика народила його нинішня дружина Вероніка Вельч. Для режисера малюк став четвертою дитиною, також він має трьох дітей від попередніх стосунків. Сенцов та Вельч одружилися влітку 2022 року, коли колишній політв'язень Кремля вже служив у ЗСУ.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня