Лайм

Все оформлено на мене: Наталка Денисенко розповіла, що її чоловік у ЗСУ склав заповіт

Як акторка поставилася до рішення чоловіка

Чоловік Наталки Денисенко нині служить у ЗСУ. Український актор Андрій Федінчик, який щодня ризикує власним життям на фронті, склав заповіт та оформив все на ім'я дружини.

Про це кохана війскового розповіла журналістам "ЖВЛ". "Мій чоловік написав заповіт, все оформлено на мене. Всі мої подружки сміються – кажуть, що я добре влаштувалася. А чоловік каже, що так і треба", – поділилася Наталка. Проте акторка намагається про це не думати, вона впевнена, що все буде добре.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Денисенко зізналася, що у них із чоловіком є велика мрія, яку вони не встигли втілити до російського вторгнення, – народити ще одну дитину. Але ставати мамою під час війни Наталка не готова.

"Єдине, що мене зупиняє щодо дітей, поповнення, то це те, що війна, і страшно. Коли якісь обстріли я читаю новини, плачу. Це важко переносити. Коли думаю, що якщо я буду така нервова, коли буду вагітна, - це буде погано. Тому, як тільки перемога, то будемо старатися", - зізналася актриса.

Читайте також: Спілкуємось щодня: Наталка Денисенко розповіла про стосунки з чоловіком, який служить у ЗСУ.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик познайомилися під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де вони грали закохану пару. У квітні 2017 року закохані зіграли весілля, того ж року у пари народився син, якого вони назвали Андрієм.

У лютому Федінчику виповнилося 38 років, які він зустрів на фронті. Денисенко передала коханому сюрприз та ніжно привітала його у соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу