Лайм

Не можу повірити: Могилевська відреагувала на загибель свого підопічного з "Ліги Сміху"

Співачка була тренером команди "Наш формат" у 6 сезоні

Гуморист "Ліги Сміху" Роман Іваненко загинув на фронті, захищаючи Україну. Трагічна новина вразила українських знаменитостей, які особисто знали актора та виступали з ним на одній сцені. Наталія Могилевська була тренером команди "Наш формат", в якій грав хлопець, тому не змогла залишитись осторонь.

На особистій сторінці в Instagram співачка опублікувала серію кадрів із загиблим героєм та розповіла, яким був Роман. Артистка також згадала, як у 2021 році Іваненко ледь не помер від коронавірусу.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Дуже світла людина, дуже позитивна. Не можу повірити. Він дуже важко перехворів короною 2 роки тому і ледь вижив. Ми всі були такі щасливі, що жити буде довго. Страшне…", - поділилася Могилевська.

"Хочу висловити підтримку всім хлопцям "Нашого формату". Всім, кого він любив, усім друзям, рідним мої співчуття. Ще більше ненависті до ворога! Ще більше віри у нашу перемогу!", - додала Наталя.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Читайте також: Учасник "Ліги сміху" Ярослав Гаркавко загинув на фронті: що відомо.

Роман Іваненко працював ведучим понад 10 років. Початок повномасштабної війни застав його в Німеччині. Він повернувся в Україну і став добровольцем ЗСУ. Під час виконання бойового завдання 24 лютого 2023 року Роман отримав тяжке поранення та потрапив у полон. Росіяни не надали Іваненку належної медичної допомоги, і від отриманих травм він помер.

У Романа Іваненка залишилася дружина Катерина. "Ти був для мене всім... дякую тобі за 10 років щастя... тепер я не знаю, як жити без тебе, але я буду заради тебе", - написала вона в Instagram і показала останнє фото з коханим.

Фото: instagram.com/kate._ivanenko

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко