Лайм

Ольга Сумська заступилася за доньку, яка мовчить про війну і ходить по світським заходам у Москві

За словами актриси, Антоніна Паперна "усім серцем за Україну"

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна живе у Москві разом із чоловіком Володимиром Ягличем та двома дітьми. З 24 лютого 2022 року вона жодного разу не засудила війну у рідній країні, яку розв'язала Росія. Через це знаменитій матері доводиться регулярно захищати її перед ЗМІ та публікою.

Після того, як 32-річна Паперна з'явилася на московській прем'єрі мультфільму разом із чоловіком та 5-річною донькою Євою, Сумська ще раз прокоментувала її "проукраїнську" позицію.

Фото: instagram.com/yaglych

"Ті, хто там живе, знають, як важко там щось сказати чи написати... Розумієте, люди там просто зникають. А вона насамперед мама, вона думає про своїх дітей, тому робить все заради їхньої безпеки", - висловилася актриса у програмі "Життя відомих людей".

Читайте також: Неможливо з усіх боків: Ольга Сумська розповіла про зустріч із дочкою, яка живе в Москві.

За словами Ольги, її дочці регулярно приходять негативні коментарі, в яких їй "бажають найстрашнішого". При цьому "вона за Україну всім серцем".

"Вона українка, перш за все. Так, їй важко сьогодні, але я не маю виправдовуватися чи щось говорити, дивлячись у вічі тим матерям, які втратили своїх дітей", - підсумувала Сумська.

Фото: instagram.com/tony__pepper

Нагадаємо, що Антоніна Паперна – донька Ольги Сумської та українського актора Євгена Паперного. У юності вона працювала моделлю, посіла друге місце у конкурсі краси "Міс Україна Всесвіт-2009". 2011 року Антоніна вступила до московського Театрального училища ім. Щукіна.

  • Чоловік Паперної також жодного разу не висловився щодо війни в Україні. У своїх соцмережах Яглич неодноразово демонстрував захоплення армією Росії, називав "хорошою людиною" та "справжнім чоловіком" актора-путініста Сергія Пускепаліса, який фінансово підтримував російських окупантів.
  • Пускепаліс розбився у ДТП під час поїздки на окупований Донбас, куди збирався доставити броньований мікроавтобус.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску