Лайм

Колишній тесть Валерія Меладзе живе у зоні бойових дій, а його ексдружина підтримує Росію

Батько Ірини Меладзе залишився жити в Україні

Колишня дружина Валерія Меладзе народилася у місті Зеленодольськ Дніпропетровської області. Наразі Ірина Меладзе живе в Росії та працює на пропагандистському телеканалі. Днями жінка поскаржилася, що за останній рік її психіка сильно похитнулася, зокрема через те, що її 84-річний батько, який живе в зоні бойових дій в Україні, потребує догляду.

На особистій сторінці в Instagram екс-дружина російського співака написала допис, який присвятила своєму дню народження. Ірина підбила підсумки минулого року та показала, як відпочиває з 23-річною дочкою Софією у Країні Басків – їсть морепродукти, п'є шампанське та розглядає місцеву архітектуру.

Фото: instagram.com/irinameladze_

"Минув рік нового літозлічення. Життя у мене як і у всіх змінилося. Були в ньому прекрасні моменти: моя Сонечка вийшла заміж і наша сім'я примножилася. Але, звичайно, загальний біль від того, що відбувається, не відпускає ні на хвилину тим більше, що мій 84-річний батько, який потребує догляду, залишився у зоні бойових дій практично один", - написала Меладзе, проте в якому саме українському місті живе рідна людина, не уточнила.

Фото: instagram.com/irinameladze_

Читайте також: Не звертала уваги на зовнішність: Лія Меладзе розповіла, як змінилася за рік.

Колишня дружина співака додала, що з'явилися "особисті проблеми", і вона пролила багато сліз і в якийсь момент зрозуміла, що скоро "поїде дах". Психологи порадили жінці "берегти себе від потоку інформації".

"Перше, що я зробила - відключила телебачення, хоча це було нелегко і стала фільтрувати інфо. Далі, записалася на курси крою і шиття.. Я прибрала з лексикону фрази: "справи йдуть добре", "життя прекрасне" і всяку подібну нісенітницю. Не розумію, як це зараз можливо, коли навколо смерть і гинуть люди відповідати подібним чином. Тяжко всім і потрібно виявляти повагу та співчуття до людського горя", - написала Ірина Меладзе.

Фото: instagram.com/irinameladze_

Прочитавши допис екс-дружини артиста, можна подумати, що вона переживає за українців, які гинуть від рук окупантів, і перестала піддаватися російській пропаганді. Однак попередні публікації свідчать, що Ірина Меладзе підтримує Росію. Наприклад, 9 травня 2022 року українка опублікувала картинку з георгіївською стрічкою, а після смерті українофоба Жириновського написала: "Захід! Ми вас одягнемо та взуємо..." сказав В. Жириновський у 2014 році норвезькому журналісту. Вольфович, сподіваємося, що ти знав, про що говорив".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня