Лайм

Не звертала уваги на зовнішність: Лія Меладзе розповіла, як змінилася за рік

19-річна дівчина показала себе "у своїй найбільшій вазі"

Дочка композитора та продюсера Костянтина Меладзе, яка незадовго до початку війни брала участь у шоу "Голос країни-12", розповіла, як змінилася за останній рік.

19-річна Лія Меладзе на початку російського вторгнення виїхала з України за кордон. Нині дівчина навчається у США, але мріє якнайшвидше повернутися до рідного Києва. За цей час юна співачка виросла у духовному плані, а також змінилася зовні. Про це Лія розповіла в Instagram-"історіях".

Фото: instagram.com/meladzeliya

Днями дівчина зробила два селфи, які, за її словами, привели її до ступору. Окрім внутрішніх змін, іншою також стала її зовнішність, але вона весь цей час цього не помічала.

"Зробила ці фото і думаю "хто це". Я знала, що за рік виросла морально, емоційно, духовно, інтелектуально, тому що ми всі зробили квантовий стрибок у розвитку. Але зовнішність теж є невід'ємною частиною нас, а я якось не звертала на неї уваги", - зізналася Лія.

"Зараз почалася деперсоналізація, тому що досить дорослі риси обличчя, блондинисте волосся серед зими (хто зі мною довго знає, що такого ніколи не було і не має бути), плюс найбільша вага за всю що коли небудь у мене була", - додала вона.

Читайте також: Віра Брежнєва прокоментувала виступ Лії Меладзе на шоу "Голос країни".

Меладзе зазначила, що після кардинальних змін цікаво порівнювати себе "до" та "після". А якщо довго цього не робити, то можна опинитися "у такому ж ступорі, як і зараз".

"Але цей ступор досить приємний, він символізує молодість та юність у поєднанні з усвідомленістю про те, як молодість та юність перетворює одну чи іншу сферу життя", - написала Лія.

Фото: instagram.com/meladzeliya

Нагадаємо, Лія народилася у шлюбі Костянтина Меладзе з Яною Сум. Її батьки розлучилися через 19 років спільного життя, після чого композитор переїхав із Києва до Москви. Діти залишилися з матір'ю у столиці, але Меладзе продовжує піклуватися про них.

Фото: instagram.com/meladzeliya

Новини партнерів

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу